banner171

Darbe Gazileri ve Şehit Yakınları Gaziosmanpaşa’da Buluştu…

Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe başkanı Serkan Acar, 15 Temmuz şehit aileleri ve gazileriyle bir araya geldi

Darbe Gazileri ve Şehit Yakınları Gaziosmanpaşa’da Buluştu…
15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişiminin 2. yılında, o gecenin şehitlerinin aileleri ve gazileri için program düzenlendi. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Serkan Acar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa  Ak Parti Gaziosmanpaşa İl yönetim kurulu üyesi Mansur Işık,Gaziosmanpaşa Belediye başkan yardımcısı Beşir Açıkca,İlçe başkan yardımcıları,15 Temmuz şehitlerinin aileleri, gaziler ve aile yakınları katıldı.
15 Temmuz'un Türkiye için bir milat olduğuna dikkat çeken Başkan Acar,” Milletin Milli Hâkimiyeti, kayıtsız şartsız tahakkuk etmiştir. Ülkemize darbe ve darbe girişimiyle nizam vermek isteyenlere Türk Milleti'nce tarihi bir ders verilmiştir. FETÖ'nün bir ihanet şebekesi olarak başlattığı darbe ve işgal girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bizzat millet tarafından bertaraf edilmiş, İşçi, memur, esnaf, tüccar, Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman, Alevi, Sünni gibi ayrılıklar bir kenara bırakılıp milletimiz bir bütün olmuştur.

Gaziosmanpaşa’lı hemşerilerimizden 2 kişi şehadet mertebesine ulaştı. 22 Gaziosmanpaşa’lı kardeşimiz ise demokrasi gazimiz olmuştur. Bu kıymetli gün vesilesi ile tarihi 15 Temmuz direnişinde destan yazan 249 şehidimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzur dolu nice günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153