banner171

Mhp Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı Yapıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür , "Bugün seçim varmış gibi çalışmalara tüm hızımızla devam ediyoruz" dedi.

Mhp Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı Yapıldı!

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıya,İl Başkanı Birol Gür, İl Yöneticleri, İlçe Başkanı Ahmet Özen, İlçe Başkanları,İlçe Yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle başkanları, kadın kolları başkan ve yönetimi katıldılar.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Birol Gür ,  6 aylık istişare toplantısının bugün yapıldığını belirterek "Biliniz ki sizler Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ilçe başkanları ve meclis üyelerimizsiniz. Sizler her zaman bir adım öndesiniz. Sizlerden ricam bugün seçim olacakmış gibi, tüm çalışmalarınızı hız kesmeden devam ettirmektir. Özellikle vatandaşlarımız ile birebir sorunlarında yardımcı olmanızı çözemediğiniz sorunlarda ise bizler her zaman vatandaşlarımızın sorunları ile hemhal olacağımızı bildirmek isterim" dedi.

İstişare toplantısı daha sonra ilçe başkanları ve belediye meclis üyelerinin ilçelerindeki sorunları dile getirerek, soru cevap şeklinde devam etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153