banner171

2.BÖLGEDE HÜSEYİN BÜRGE FAKTÖRÜ

Sevgili dostlar bugün Ak parti teşkilatı olarak Gaziosmanpaşa merkezden küçükköy yolundan Sokullu Mehmet paşa caddesi güzergâhında esnaf ziyareti yaptık. Esnafımıza ve halkımıza Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ve muhabbetlerini ilettik.

Esnaf ziyareti Ak partili siyasetçilerin saha çalışmalarının önemli bir ayağıdır. Teşkilat mensupları adaydan önce esnafa girerek partinin ve adayın tanıtıldığı propaganda dokümanlarını bırakır ve akabinde Aday elinde karanfillerle gelerek başbakanımızın selamını iletir, esnafla el sıkışarak, hal hatır sorar, problemlerini alır, eğer yerel problemler var ise hemen ilgili kişiye aktarılarak, esnafa hayırlı işler dileyerek bir sonraki dükkâna gidilir.

Bu çalışma tüm teşkilat tarafından eksiksiz olarak uygulanır, hatta propaganda zamanı bir esnafa değişik milletvekili adayları birden fazla da uğrarlar.

Bugün de bu çalışmayı Eski Bayrampaşa belediye başkanı ve Ak parti milletvekili adayı Hüseyin Bürge ile yaptık. Hüseyin Bürge çok deneyimli bir siyasetçi ve gördüm ki bölgede çok seviliyor. Özellikle Rumeli göçmenleri Sayın Bürgeye çok muhabbet besliyorlar. Sayın Bürgenin yaptığı ve balkanları kapsayan Ramazan organizasyonları hepsinin memleketlerine gitmiş ve çok memnun olmuşlar bu organizasyondan. Ayrıca Hüseyin Bürge şu ana kadar gelmiş adaylar içinde bölgede en çok tanınan isim.

Merkez, bağlarbaşı, yenidoğan, pazariçi, karlıtepe gibi bölgelerde özellikle Hüseyin Bürgenin çalışması bizim açımızdan olumlu olacaktır diye düşünüyorum. Ak parti SKM başkanlığı bu talebi zaten öngördüğü için gerek esnaf ziyaretleri gerek nokta ziyaretlerinde Göçmenlerin yoğun olduğu yerlere Hüseyin Bürgeyi yönlendiriyor.

Bence bu seçim bölgemizde Hüseyin Bürge ile Bahri Sipahi arasında yaşanacak gibi görünüyor. Kim girerse büyük bir ihtimalle diğeri giremeyecek. Bence 2.bölge SKM Sayın Hüseyin bürgeyi bizim buralara daha fazla göndermeli.


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153