gphaber

Armakomşuder Şube Sayısını Artırıyor

ARNAVUTKÖY

Arnavutköy Mahalle ve Komşuluk Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği Şube Sayısını Artırıyor.

Arnavutköy İslambey Mahallesi Yeşiltepe Camii yanında kurulacak Armakomşuder, şube sayısını 10'a çıkarıyor. Arnavutköy Kaymakamlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen Arnavutköy mahalle ve komşuluk kültürünü geliştirme yaşatma derneği yeni şubelerin açılmasıyla giderek büyümeye devam ediyor. İslambey Mahallesi Yeşiltepe Camii yanında açılacak yeni şube için vatandaşlarla ilçe mülki amirleri bir araya geldi. Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede,Arnavutköy İlçe Müftüsü Lütfi Öksüz,Arnavutköy Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Karasakal,bölgede yer alan okul müdürleri,imamlar ve vatandaşların birlikte olduğu yeni şube kuruluşunda;

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede,bölgede birçok şubenin faaliyete geçtiğini,İslambey mahallesinde de Armakomşuder'in 10. şubenin açılışında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek,sosyalleşme adına yapılan bu çalışmanın insanların birlikteliğine büyük katkıda bulunduğunu söyledi.

İlçe Müftüsü Lütfi Öksüz,insanların hayırda yarışmalarının önemli olduğunu,birliktelik,paylaşma duygusunun daha yoğun hissedileceği bir hayır kapısının gönüllüsü olarak burada bulunduğunu ve yapılacak çalışmalara kendisinin de destekçi olacağını belirtti.

Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal,birlikteliğin ve dayanışmanın artık unutulduğu bir zamanda bu tür oluşumların ne kadar değerli olduğunu,komşuluk kültürünü ve kavramını geliştirmede İslambey Mahallesi'nin farklı bir yol katedeceğini düşündüğünü belirtti.

Konuşmalardan sonra dernekle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Arnavutköy Rehberi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.