gphaber

Arnavutköy Belediyespor Şampiyon

ARNAVUTKÖY

Arnavutköy Belediyespor Şampiyon...

Rakip takımın oyun anlayışlarını bozarak mücadele edeceğini ifade eden Adnan Hoca, yeni yapılan transferlere de yer vererek maçın mutlak galibiyetle sonuçlanmasını ve şampiyon takım olarak Play Off maçlarına gitmek istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi İstinye spor ani ataklarla Arnavutköy Belediyespor kalesinde tehlikeler yaratınca; savunma kurgusunu değiştiren Adnan hoca, takımını rahatlatmış oldu. Karşılaşmanın 20.dakikasında İstinyespor kazandığı serbest atıştan golü bulunca skor 1-0 oldu. Şok gol sonrasında Arnavutköy Belediyespor oyuncuları orta sahada hâkimiyeti ele geçirerek rakibi üzerinde baskılarını arttırdı. İlk 45 dakika sonlarına doğru sağ kanattan gelişen atakta Gökay Baykal ile harika bir gol bularak skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarı oyuncu değişiklikleriyle başladı. İlk dakikalarda oyun orta saha bölgesinde geçilirken İstinyespor başarılı kalecisi sayesinde, Arnavutköy Belediyespor’un forvetlerine geçit vermedi. Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren yeni transfer Orçun, kullanılan korner atışında Gökay Baykal ‘ın topu ceza sahasına göndermesi ile Orçun takımını galibiyete taşıyan gole imzasını attı.Skor 2-1 olduktan sonra Arnavutköy Belediyespor karşılaşmanın son dakikalarını defans ağırlıklı futbol oynadı.

Hakemin son düdüğü ile şampiyonluğunu ilan eden Arnavutköy Belediyespor, ilçeye dönüşünde Arnavutköy Meydanı’nda kutlama yaparak, Arnavutköy Hasan DOĞAN stadına geçti. Stat içinde taraftarları ile buluşan Arnavutköy Belediyespor meşaleler eşliğinde kutlamalarına devam etti. Süper amatör ligde ilk yılında şampiyon olarak sezonu bitiren Arnavutköy Belediyespor camiası Bölgesel amatör liglere katılmak için oynanacak Play Off karşılaşmalarını beklemeye başladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.