gphaber

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

ARNAVUTKÖY

Arnavutköy Belediyesi spor okulları başlıyor!

Arnavutköy Belediyesi’nin spora verdiği önemin bir göstergesi olan ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını, spora yönelmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları açılıyor. Özellikle spor alanında yapılan çalışmaların en önemlisi uzman hocalar tarafından gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlayacak branşlarda verilen eğitim başı çekiyor.

10 branşta faaliyet gösterecek Yaz Spor okulları, Mart Ayının sonunda başlayarak Temmuz Ayının son haftasında bitecek. Jimnastik branşında 5-15 yaş arası çocuklara eğitim verilirken; futbol, voleybol, basketbol, yüzme, tekvando, halk oyunları, güreş, okçuluk ve masa tenisi branşlarında ise 6-15 yaş gurubu çocuklara eğitim verilecek.

Engelli Spor Okulu

Arnavutköy Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek, yaz spor okullarında engelli vatandaşlara da eğitim verecek. Engelli branş uzmanı hocalardan eğitim alacak vatandaşlar, Psikolojik Danışmanlardan da destek görecek. Yaş sınırlamasının olmadığı branşlarda engelli vatandaşlar; futbol, basketbol, yüzme, halk oyunları, beceri koordinasyon ve masa tenisi alanlarında eğitim alacaklar.

Başvurular İçin 19 Mart Son Tarih

Arnavutköy Belediyesi Yaz Spor okullarına başvuru adresleri; Arnavutköy Hasan Doğan Stadı ve Hadımköy Spor Kompleksi. Bilgi için belediyenin (0212) 597 04 64 numaralı hattı bu konuda yardımcı oluyor.

Başvurular için adaylardan; 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, yüzme branşı için Hepatit B ve tam idrar tahlili, kayıt formundaki belgeler, sağlık raporu, ikametgâh evrakları isteniyor. Engelli vatandaşlar için; özür durumu ve engel derecesini gösteren rapor istenmekte.

BİLGİ İÇİN : 0 212 597 04 64

BAŞVURU MERKEZLERİ : Arnavutköy Hasan Doğan Stadı , Hadımköy Spor Kompleksi

SON BAŞVURU TARİHİ : 19.03.2012

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.