gphaber

‘BAYGEM’ YENİ BİNASIYLA BAYRAMPAŞALILARIN HİZMETİNDE

BAYRAMPAŞA

Aralıksız 7 yıldır eğitim hizmeti veren Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM), yeni binasına taşındı. BAYGEM, bu yıldan itibaren kursiyerlerine tam donanımlı yeni binasında eğitim verecek.

Yeni BAYGEM binasında 1 Mac laboratuarı, 3 bilgisayar laboratuarı, 1 bilgisayar bakım-onarım atölyesi, seminer, halk oyunları, tiyatro ve spor salonları; dil, müzik, ebru, hat, tezhip, eğitici annelik ve satranç sınıfları bulunuyor.

Bayrampaşa Gençlik Merkezi bilgisayar, yabancı dil, müzik, medya ve iletişim, eğitici annelik, Türk İslam Sanatları, görsel ve plastik sanatlar branşlarındaki kursları; atölye ve spor faaliyetleri ile kurulduğu günden beri Bayrampaşa’da eğitim ve kültür alanında kaliteli çalışmalar yürütüyor.

Ayrıca her yıl düzenlediği ‘Bayrampaşa Konuşmaları’ adlı halka açık seminerlerle de Bayrampaşalıların entelektüel birikimine katkıda bulunmaya devam ediyor.
BAYGEM kuruluşundan buyana, 7 yılda, toplam 22 bin kursiyere eğitim verdi. BAYGEM’e ilgi gösteren Bayrampaşalı gençlere ve çocuklarının gelişim sürecinde BAYGEM’e güven duyan ailelere teşekkür ediyoruz.

Yepyeni bir heyecanla adım attığımız yeni binamızdaki eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.