gphaber

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI KULÜP VE SPORCULARA ÖDÜL

BAYRAMPAŞA

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI KULÜP VE SPORCULARA ÖDÜL

 Spora yaptığı yatırımlarla gençlerin de beğenisini toplayan Bayrampaşa Belediyesi, 2015-2016 sezonunda başarılı olan spor kulüplerini ve sporcuları düzenlenen törenle ödüllendirdi. Kulüp başkanları ve sporcular, ödüllerini Başkan Atila Aydıner’in elinden aldı.
Çok sayıda spor tesisini hizmete sunan ve amatör spor kulüplerine düzenli olarak malzeme yardımı yapan Bayrampaşa Belediyesi, gençleri spor teşvik etmek amacıyla ilçedeki başarılı spor kulüplerini ve sporcuları düzenlenen törenle ödüllendirdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Gönül Davet Salonu’nda Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen ödül törenine başkan yardımcıları İsmail Gemici, Gökhan Balekoğlu, Ahmet Kumbasar ile AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileriyle sporcular katıldı.

“BAŞARILI SPORCULARA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Ödül töreninde konuşan Başkan Aydıner, 2015-2016 sezonunda şampiyon olan veya bir üst lige çıkan spor kulüplerini, okul sporlarında Bayrampaşa'yı başarıyla temsil edip dereceye giren okulları ve bireysel branşlarda ülkemizi başarı ile temsil etmiş olan sporcuları başarıyı teşvik etmek amacıyla ödüllendirdiklerini söyledi.

İstanbul’da belediyeler arasında spor kulüplerine yardımı ilk olarak kendilerinin başlattığını kaydeden Başkan Aydıner, “Bayrampaşa’mızdaki spor kulüplerine elimizden geldiğince tesis, saha ve malzeme yardımı yaparak destek oluyoruz. İlçemizdeki kulüplerin tek çatı altında toplanmalarını ve ilçe sporunu geliştirmek adına yaptıkları faaliyetleri bizler de destekliyoruz. Bu konudaki çalışmalarından dolayı Bayrampaşa Kulüpler Birliği’ne teşekkür ederim. Aynı zamanda bu sezon göstermiş oldukları başarılardan dolayı tüm kategorilerdeki sporcuları kutluyorum. Ödül töreni yönetmeliği meclise sunuldu ve onaylandı. Böylelikle şampiyon olmuş takımlara ve bireysel derece alan sporculara maddi ve manevi destek olmaya başladık. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir” diye konuştu.

Programın sonunda Futbol, Basketbol, Bocce, Karete, Tekvando ve Okçuluk branşlarında dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri Başkan Atila Aydıner tarafından verildi.

ÖDÜL ALAN SPOR KULÜPLERİ VE SPORCULAR ŞÖYLE
1- Bayrampaşa Tuna Spor Kulübü - Futbol - U13 1.500.00 TL
2-Altıntepsi Spor Kulübü - Futbol - U14-16 - 4.000.00 TL
3-Kartaltepespor - Futbol - U16 - 2.000.00 TL
4-Yıldırım Bosna Spor Kulübü - Futbol - 1. Amatör Lig - 3.000.00 TL
5-İstanbul Bafra Spor Kulübü - Futbol - 1. Amatör Lig - 3.000.00 TL
6-Terazidere Spor Kulübü - Futbol - U13- 1.500.00 TL
7-Bayrampaşa Atletik Spor Kulübü - Basketbol - Yıldız Kızlar Seri B Ligi 1.’si - 3.000.00 TL
8-Fetihtepe Orta Okulu - Bocce - İstanbul 1. - 2.000.00 TL
9-Salih Yılmaz - Karete - Minik Yıldız Avrupa 1.’si - 2.000.00 TL
10-Furkan Özkan - Tekvando - Minikler Avrupa 2.’si - 2.000.00 TL
11-Oğuz Özkan - Tekvando - Gençler Avrupa 2.’si - 2.000.00 TL
12-Furkan Bayrak - Tekvando - Gençler Avrupa 3.’sü - 1.000.00 TL
13-Mete Gazoz - Okçuluk - Salon Dünya 2.’si - 7.500.00 TL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.