gphaber

Bayrampaşa'da Ada bazlı dönüşümlere başlıyor.

BAYRAMPAŞA

Bölgemizde devam eden ADA BAZLI KENTSEL DÖNÜŞÜM-TOPLULAŞTIRMA projeleri bayrampaşa'da da başlıyor.

Bölgemizde devam eden ADA BAZLI KENTSEL DÖNÜŞÜM-TOPLULAŞTIRMA projeleri bayrampaşa'da da başlıyor.10 nisan 2012(Bugün) saat 13.30'da yıldırım mahallesi şehit kamil balkan caddesinde başladı.
Bayrampaşa Belediye başkanı Atilla Aydıner "Kentsel dönüşümle, depreme dayanıklı toplu konutlar inşa ederek, ada bazında vatandaşlarımızı bu konutlara taşıyacağız." diyerek projeleri desteklediklerini söyledi.


YOĞUNLUK ARTIŞI OLMADAN TOPLULAŞTIRMA PROJESİ
 
Hiçbir yoğunluk artışı olmadan tamamıyla yasaların öngördüğü şekilde,12 kattan oluşacak, otoparkı, yeşil alanları, asansörü olacak yapılar depreme dayanıklı şekilde son teknoloji ile inşa edilecek.

YIKILACAK YERLERDEN TAHLİYE EDİLEN AİLELER YENİ YAPILACAK YERLERDE HAYATLARINA GÜVENLE DEVAM EDECEK
 
Depreme dayanıklı olmayan bloklarda oturan ve anlaşma yolu ile tahliye edilen aileler; yapıların inşası bittikten sonra yepyeni, dayanıklı ve nefes alan yerlerde hayatlarına güvenle devam edecekler.

SIRADA BAYRAMPAŞA ESKİ CEZAEVİ ALANI VAR
 
Kısa sürede "Ada bazlı kentsel dönüşüm" anlamında büyük aşama kaydettiklerini belirten Bayrampaşa Belediye Başkan’ı Atila Aydıner; "Profesyonel anlamda bu projeyi ilk kez bir gerçekleştiriyoruz. Sırada eski cezaevi alanımız var. Kentsel dönüşümün startını Bayrampaşa’da veriyoruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.