gphaber

BAYRAMPAŞA'DA CADDELER PRESTİJ’ KAZANIYOR

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Kamil Caddesi’nde başlanan özellikli yol çalışmasında sona yaklaşıldı…

Bayrampaşa’da var olan caddelere yeni özellikli caddeler eklemek için yoğun bir çalışma sergileyen En son Muratpaşa Mahallesi Kamil Caddesi’nde başlattığı yol çalışmasını Fen İşleri Müdürlüğü yüzde 90 oranında tamamladı.

Şuana kadar Fabrikalar ve Tuna Caddeleri arasındaki yaklaşık 700 metrelik alanda tretuar, granite bordür, bazalt ve görme engelli taşları döşendi. Sınır elemanları kullanılarak kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getirilip,Kamil Cadddesi boyunca yolda kumlamalı plaktaş ve granit oluk kullanılarak caddenin estetik görselliği sağlandı.

Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yakın bir tarihte caddede yeni bir çalışma yapılması için İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ ve Türk Telekom gibi kurumlarla irtibat kurularak onların da caddede eksik altyapıları varsa tamamlamaları istendi.

Çalışmalar tamamen sonlandırıldığında cadde Bayrampaşa’nın en prestijli caddeleri arasında yer alarak, Araçlar, yayalar ve görme engelli vatandaşlar için caddeyi büyük bir keyifle ve rahatlıkla kullanabilecekler.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.