gphaber

Bayrampaşa'da Çocuklar Eğlenirken Öğreniyorlar...

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa Belediyesi’nin her yıl 10 gün süre ile düzenlediği 23 Nisan Şenlikleri, tüm hızıyla devam ediyor. İlköğretim okulu öğrencileri, gündüz yıl boyunca hazırladıkları etkinlikleri ortaya koyma imkânı bulurken, akşam düzenlenen konserlerle gönüllerince eğleniyorlar.

 Bayrampaşa Belediyesi bu yılda öğrenciler yine dolu dolu bir 23 Nisan coşkusu yaşatıyor. 23 Nisan eğlencelerini 10 güne çıkaran Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye’de yine bir ilke imza atıyor. Program dâhilinde ilköğretim okulu öğrencileri ve aileleri otobüslerle ücretsiz olarak 23 Nisan şenliklerinin yapıldığı alanlara taşınıyor. Öğrenciler, gündüz yıl boyunca hazırladıkları dans gösterileri, halk oyunları gibi etkinlikleri ortaya koyma imkânı bulurken, akşam Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği konserlerle gönüllerince eğleniyorlar.

Eğlenirken Öğreniyorlar

Çocukları eğlendirmeyi ve aynı zamanda eğlendirirken öğretmeyi ilke haline getiren Bayrampaşa Belediyesi, ‘çevreyle barışalım geleceğimizi aydınlatalım’ vurgusu üzerinde duruyor. İzcilik kulübü ile doğayla bütünleşen çocuklar, çevreyi, doğayı ve hayvanları tanıyabiliyorlar.

Fotoğraf, boyama ve karikatür atölyesinde hünerlerini özgürce sergileyen çocuklar, bilim merkezinin ve rehabilitasyon merkezinin açtığı stantlarla bilimin ve insanın gizemli dünyasını keşfedebiliyorlar.

Geleneksel çocuk halk oyunlarıyla ve eğlenceli yarışmalarla birbirleriyle kaynaşan çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan tiyatro gösterileriyle eğlenirken öğreniyorlar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.