gphaber

Bayrampaşa'da Futbol Turnuvası'nda Final Heyecanı Yaşandı

BAYRAMPAŞA

Bayrampaşa’da bulunan 9 liseden 150 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi (BAYGEM) 4. Geleneksel Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

 6 ay boyunca devam eden turnuvada toplam 14 takım liderlik için yarıştı. Her Pazar Bayrampaşa Tuna Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelen takımlar, lig usulüyle mücadele ettiler. İlk 8’e giren takımlar çeyrek final oynamaya hak kazandı. Çeyrek final maçlarının ardından oynanan yarı final ve final maçlarının ardından turnuvanın şampiyonu belli oldu.
Anadolu Gençlik ve Cehennem Melekleri’nin üçüncülük mücadelesinde, rakibini 3-0 yenen Cehennem Melekleri turnuvayı 3. sırada bitirmeyi başardı.

Üçüncülük maçının ardından karşı karşıya gelen Sambacılar ve Galaxy takımları kıyasıya bir mücadeleyle şampiyonluk maçını oynadı. Rakibini etkili oyunuyla 7-1 yenen Sambacılar turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.
3. olan Cehennem Melekleri takımı ödüllerini BAYGEM Bilgisayarlı Muhasebe öğretmeni Salih Murat Çalışkan’dan aldı.

2. olan Galaxy takımının ödüllerini BAYGEM Spor Birimi Sorumlusu Kamer Bostan verirken şampiyon takımın ödüllerini de Bilgisayarlı Muhasebe öğretmenimiz Gökhan Kuzeci verdi.

Ayrıca turnuvanın gol kralına ödülünü Sinan Soytürk, en iyi kalecisine hakemimiz Caner Acun, en centilmen oyuncusuna ise ödülünü Şükrü Enis Özdemir takdim etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda sahadaki mücadelelerin sonunda, gençlerimizin dostluğu ve kardeşliği galip geldi. BAYGEM Futbol Turnuvası’nın en güzel yanı gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ve gezilerle pekişen kardeşliğimizi sadece turnuvada değil ilerleyen günlerde de devam ettirmemiz oldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.