gphaber

BAYRAMPAŞA'YA 24 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

BAYRAMPAŞA

Dünyanın önemli uluslar arası perakende şirketlerinden biri olan Metro Group, Metro Toptancı Market Türkiye yatırımlarına Bayrampaşa’daki mağaza açılışıyla devam etti.

 40 binden fazla ürün çeşidi, 6 bin 300² üzerine kurulu alanı ve yüzlerce kişiye iş imkânı sağlayan mağazanın açılışında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, İşletme Müdürü Kaan Sallı hazır bulundu. İş yoğunluğuna bağlı olarak davete gelemeyen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ‘hayırlı olsun’ mesajı gönderdi.

Birçok tedarikçinin katıldığı ve davetiyeli olarak gerçekleşen açılışta konuşan Bayrampaşa Metro İşletme Müdürü Kaan Sallı;”Sağladığımız bu istihdamla birlikte Bayrampaşa’ya faydalı olmak istiyoruz. İnşallah hepimiz için iyi bir dönem başlıyordur” dedi.

Açılışta sektörü değerlendiren Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan’ın şu şekilde konuştu:
“Türkiye Avrupa’nın giderek büyüyen ve gelecek vaat eden bir pazarı olarak bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Her ne kadar dünyanın içinden geçtiği finansal kriz bütün dünyada global olarak yatırım süreçlerini olumsuz olarak etkilese de biz geçen sene olduğu gibi bu sene de yatırımlarımıza devam ediyoruz ve Türkiye’de 25. İstanbul’da ise 8. mağazamızı açmaktan da gurur duyuyoruz. 24 milyon Euro’luk bir yatırım içerisinde bunun çok büyük bir kısmının taze ürün gruplarına ayırdık. Kalite, sağlık ve hijyen bizim için çok önemli. Yatırımlarımız sadece ekipmana değil aynı zamanda insana yönelik. Diğer bütün mağazalarımızda olduğu gibi Bayrampaşa mağazamızda da ilk günden itibaren uluslararası olarak belirlenmiş IFS ve ISO 22000 standartlarıyla hizmet vermeye devam edeceğiz. Bayrampaşa’daki bu yatırımızla yaklaşık 250 kişiye doğrudan iş imkânı sağlıyoruz.”

Metro Toptancı Marketin Bayrampaşa’da açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner de, “Bizler bütün müteşebbislerimizin önünü açan bir belediyeyiz. Bize gelen bütün yatırımcı kuruluşlarımıza hiçbir zorluk çıkarmadan destek verdik, onların önlerini açtık. Böyle bir yatırımı buraya getiren genel müdürümüze de teşekkür ediyorum. Böyle yatırımlar Bayrampaşa’daki istihdama büyük katkılar sağladığı gibi, ilçemizi tam bir cazibe merkezi haline getiriyor. Açılışın Bayrampaşa’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.