gphaber

‘KENTİN ŞİFRELERİ’ PANELDE ÇÖZÜLDÜ

BAYRAMPAŞA

Başkan Atila Aydıner, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Kent Yönetimi ve Siyaset’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Başkan Aydıner, belediyelerin demokrasiyi uygulayan ve öğreten bir okul olması gerektiğini söyledi.

 İstanbul Aydın Üniversitesi Birleşmiş Kentler Okulu, ‘Kentin Şifreleri’ programı kapsamında belediye başkanlarının ve siyasetçilerin katılımıyla Kent Yönetimi ve Siyaset konulu bir panel düzenledi.
Aydın Üniversitesi’nin davetiyle panele konuşmacı olarak katılan Aydıner, “Kent yönetimi hizmet aşkıyla başlar ve bu aşkla sürdürülür. Belediye başkanları bir ili ya da ilçeyi yönetirken hiçbir ayrım yapmadan eşit hizmet sunmak durumundadır. Belediyeler esas itibariyle demokrasiyi uygulayan ve öğreten bir okul gibi hareket etmelidirler. Değişen ve gelişen dünyada kentler arasında daha iyi olmak için güçlü bir rekabet vardır. “Modern kenti inşa ederken, insan unsurunu ön planda tutan yönetim anlayışı insana en yararlı yönetim anlayışıdır” diyen Aydıner, Biz önce insan diyoruz. İnsanın kaybolmadığı, kendini bulduğu ve bütünleştiği kentler inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan da konuşmacı olarak katıldığı panel sertifika töreniyle son buldu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.