gphaber

Mustafa Sarıgül'den Yumruk İddialarına Yanıt

BAYRAMPAŞA

Bir kişiye yumruk attığı iddialarına cevap veren Sarıgül, O kişinin özel görevlendirildiğini belirterek "sadece itişme, kakışma oldu" dedi.

 CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarında bir kişiye yumruk attığı iddiasına,Orada sadece bir itişme, kakışma oldu. Kesinlikle öyle bir olay olmadı" 

SEBZE, MEYVE HALİNİ ZİYARET ETTİ
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bayrampaşa da bulunan Meyve ve Sebze Hali'ne gelerek esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla tek, tek tokalaşan Sarıgü,l gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek, "İstanbulumuzun yaş sebze ve meyvesini karşılayan halindeyiz. Halimiz teknolojik özelliğini yitirmiş vaziyette. Mutlaka halde yeni bir düzenleme yapmamız gerekiyor. Sarıgül, Allahım kısmet ederse 15 Nisan sabahı ilk ziyaretini mutlaka sebze ve meyve haline yapacak. Halin taşınmasına, yurttaşlarımızdan uzak olmasına kesinlikle inanmıyorum. İlk yapacağım iş mutlaka Sinan Erdem Spor Salonu'nda halde çalışan, esnafımızdan çalışanına kadar aileleriyle birlikte bir gece düzenleyeceğim. Evdeki yengelere diyeceğim ki, buradaki çalışanlara moral verin. Onlar sizin için çalışıyorlar ve bu soğukta geliyorlar. Kolay bir şey değil bu" şeklinde konuştu.

YUMRUK İDDİALARINA YANIT VERDİ
Gazetecilerin Pazar günü Feshane'de kendisini protesto eden bir vatandaşa yumruk attığı iddialarıyla ilgili sorusunu ise Sarıgül, "Biz hiçbir vatandaşımızla negatif bir duruma düşmeyiz. Ama provokatörler olursa, tahrik edenler olursa, Orada sadece bir itişme, kakışma oldu. Kesinlikle öyle bir olay olmadı. Fakat yandaş medya bunu farklı şekilde vermeye çalışıyor.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, katıldığı Feshane'deki Trabzon Günleri'nde konuşma yaptıktan sonra kendisini protesto eden bir vatandaşı yumruklama olayının ardından Twitter'dan açıklama yaptı

Sarıgül, "Gördüğümüz yoğun ilgiyi hazmedemeyen bazı kesimler, toplantılarımıza özel provokatörler göndermektedirler. Şunu herkes bilmeli ki, sürdürmekte olduğumuz pozitif kampanyamıza bu tip provokatörler asla zarar veremeyeceklerdir." dedi.

"İSTANBUL'UN 22 NOKTASINDA ÇOK İYİYİZ"

Esenler en zayıf olduğumuz bölge olarak gözüküyordu, çok yaklaştık ve muhteşem bir noktaya geldik. Bağcılar'da, Bayrampaşa' da, Fatih'te, Bahçelievler'de, çok, çok iyi bir noktadayız. İstanbul'un 22 noktasında çok iyi noktadayız.
CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, ve Mevlüt Aslanoğlu'nun da eşlik ettiği Sarıgül ve partililer ziyaretin ardından hal den ayrıldı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.