gphaber
2012-10-01 18:02:13

Büyük Kongrenin ardından!

01 Ekim 2012, 18:02

Büyük Kongrenin ardından!

Cumartesi günü Ak parti büyük kongresini izlemek için Ankara’ya doğru yola çıktık. Bolu dağı İsmail’in yerinde yemek için durunca, birçok eski dostla karşılaştık. Meğer bu dostlarımız da Ak parti kongresini izlemek için Yola çıkmışlar. Ankara’ya vardığımızda anladık ki, Süleyman Soylu ile beraber siyaset yaptığımız birçok eski dostumuz da tıpkı bizim gibi Büyük kongre öncesi Soyluya moral vermek ve bu sevinci paylaşmak için Ankara’ya Gelmişler.

Cumartesi gecesi, Sabah gazetesinden Mahmut Övür, İnternethaber  haber grubu sahibi gazeteci Hadi Özışık, Mehmet Soylu, Hızır Kaptan, Talat çelik, Âdem Koca, Hasan Yazıcı, Zeki Çoban, Mahir Demirtaş gibi dostlarımızla Eski günleri yâd ettik.

Pazar sabahı ise Erkenden kongre salonuna doğru yola çıktık. Saatin çok erken olmasına rağmen kongrenin yapılacağı Spor Salonu tıka basa dolu idi ve dışarıda da bir o kadar kalabalık vardı. Buna rağmen saat 11.00 civarı vatandaş akın akın kongrenin yapılacağı salona gelmeye devam ediyordu. Çok büyük bir uluslararası katılım olduğundan salonda ve salon dışında güvenlik had safhadaydı.

Ak parti MKYK listesinde Süleyman Soylunun ismini görmek benim için hiç sürpriz olmadı. İlave olarak Süleyman bey’in yakın çalışma arkadaşlarından Nevzat Ceylan’ın Ak parti Disiplin kurulunda olmasını, Tahir Alan’ın YMKYK üye olarak seçilmesini, Sayın başbakanımızın Süleyman soylu ve arkadaşlarına teveccühü olarak yorumluyorum.

Bu kongrenin bölgemizde yerel siyasete etkisi olur mu derseniz, bence etkisi olacaktır ama etkinin şiddetini şimdiden tahmin edebilmek oldukça güç.

Yorumlar (1)

Serdar Çap 12 Yıl Önce

kongre izlenimleriniz ilginç medyanın günlerdir bitiremediği ihtişamlı kongreden bahsetmek yerine sayın soylu'nun yanında kim var ona yakın girmiş listeye ??? bu mu ak parti kogresi sayın yeter ...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.