gphaber
2012-02-14 11:32:16

Cemaat Fenerle başa çıkamaz !

14 Şubat 2012, 11:32

Cemaat Fenerle başa çıkamaz !

Her şeyden evvel şunu söylemeliyim ki, Kendimi bildim bileli Fenerbahçe taraftarıyım, Oğlumun da Fenerbahçeli olması için , Galatasaraylı dayısının markajından kurtarmak için çok yoğun mücadele verdim ve Fenerbahçeye bir taraftar daha kazandırdım.
Hatta o kadar oldu ki, Junior Lig’de Galatasaray’a karşı oynadıkları maçta, Fenerbahçeli olmanın verdiği hırsla, takımı ateşleyerek, Galatasaray’ı yenmelerinde en önemli rolü oynadı. Babası olarak ben de Tribünde bu maçı keyifle ve duygulanarak izledim.

Neden çünkü Junior Lig, 10 -12 yaşlarındaki genç basketbolcuların ligi. Para yok, Lüks yok, Lig TV gelirleri, İhaleler yok, Sadece Spor ve Forma Aşkı var. Spor bu yaşlarda kirletilmemiş, Tribün liderlerine bedava bilet verip, İstemediğin yöneticilerin anasına avratına küfür ettirme yok. Beğenmediğin veya Transfer’de anlaşamadığın sporcuları birilerine dövdürmek yok.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin efsane başkanı olarak, tarihteki yerini almıştır. Şükrü Saraçoğlu stadı, Faruk Ilgaz tesisleri, Can Bartu tesisleri, Fenerbahçe Ülker Arena, Topuk yaylası tesisleri gibi birçok tesise imza atarak, tesisleşmede rekor kırdı. Bununla birlikte Roberto Carlos gibi bir dünya Starı’nın da ülkemize gelmesi, Brezilya milli takımından futbolcuların ligimizde oynanası gibi birçok ilki yapan bir başkandır.

Ancak şike iddianamesinden sonra görüldü ki, Aziz başkan’ın Fenerbahçe sevgisi sınır tanımamış ! . Şu anda İçeride Şike iddianamesiyle tutuklu mahkûm bulunmamasına rağmen, Birileri bu davayı iktidarla, Fenerbahçe arasındaki kan davasına dönüştürüp, siyaset aparma niyetini açıkça belli etmeye başladılar.

Sayın başbakan’ın Fenerbahçe sevgisini herhalde kimse tartışamaz bu ülkede. Trabzon gibi bir şehri seçimde kaybetme pahasına Fenerbahçe sevgisini her zaman belli etmiş olan başbakanımızın, Lefter’in cenazesinde Islıklanması gibi provakatif eylemlerin arkasında acaba hangi amaç yatmaktadır.

Aynı kafa bugün Silivri’de yine meydanlara çıkarak “Cemaat Fenerle başa çıkamaz” gibi, Bir zamanlar rektörler yürüyüşünde “ordu göreve “ pankartıyla özdeşleştirecek bir pankart açtılar. Bu biraderlerin Bu yargıya nasıl vardıklarını merak ediyorum aslında.



Son günlerde Türkiye’de her şey, neredeyse aşırı kar yağışı bile Cemaate mal edilir oldu nedense,

Hakan Şükür Milletvekili olur ,”Cemaat yaptırdı, Spor bakanı olacak” derler,

Ertuğrul Sağlam Yönetiminde Bursaspor şampiyon olur “ Ertuğrul sağlam, hocanım müridi, ABD’ye sürekli gidip geliyor, Hoca efendi’de dualarıyla Bursaspor’u şampiyon yaptı “ derler.

Emre bileğinin hakkıyla hem Fenerbahçe’de hem de Milli takımda terinin son damlasına kadar mücadele eder “Emre neden kırmızı kart almazmış, Hoca efendinin talebesi olduğu içinmiş “ diye ıslıklanır koca statta.

PKK ve KCK’lılar operasyonlardan Cemaati sorumlu tutarlar,

Birisi bir göreve gelir “Duydun mu, cemaattenmiş o yüzden bu göreve gelmiş “derler, aynı adam görevden alınır ,”Duydun mu Cemaat görevden aldırmış “ derler,

Orta öğretim’de okuyan çocuklarımız için her yılsonu SBS sınavı açıklanır MEB tarafından “,Cemaat bastırdı, dersanaler daha çok kazanması için yaptılar “ derler, sınav iptal edilir “Cemaat bastırdı, Kaldırdılar “ derler.

Netice ‘de Ülkemizde bir Cemaat öcüsü oluşturulmaya çalışılıyor.

 

Bu paranoyaklığa bir katkıda ben bulunayım,

UEFA(Union of European Football Associations) aslında bir Cemaat organizasyonu ve ortadaki F harfi’de Fethullah hoca efendinin F’si , Michael Platini’de ,hoca efendinin gizli müridi , İsmi de Mikail aslında , gizli amacı ise fransadan başlamak üzere bütün dünya futbolcularını Müslümanlaştırıp , dünyaya gizli şekilde irticayı getirmek.

Laikliğin kalesi Olan Fransa’da, bu kale futboldan yıkılmış zaten, tam dokuz tane Müslüman futbolcu var milli takımda ( Bunlar Kerim Benzema, Samir Nasri, Hatem Benarfa, Franck Ribery, Eric Abidal, Thierry Henry, Nicholas Anelka, Lilian Thuram, Lassana Diarra)

Şimdi hedef Real Madrid. Hoca efendi talebelerini oraya yönlendiriyor. Malum yiğit düştüğü yerden kalkmalı , hedef Granada ,hedef ispanya .


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.