gphaber

Bayrampaşa'nın inşaat sektöründe elit firması : eLKa inşaat

EKONOMİ

Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa'da inşaatlarına hızla devam eden eLKa inşaat , yenilikçi yapılarıyla müşterilerine standartların üzerinde konutlar sunuyor.



eLKA İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.
2003 yılında faaliyete geçmiştir. İnşaat sektörünün geniş yelpazesi içerisinde konut , konut projeleri ve estetik iç mimari tasarım projeleri ile yer almaktadır.

Kurulduğu günden itibaren tüm projelerinde "iyi gelecek" felsefesi ile çalışan eLKa İnşaat; güvenlik, konfor ve kaliteyi vazgeçilmez yapı elemanları olarak benimsemiştir. Dış mimari tasarımları ile de birçok kuruluşun çözüm ortağı olan firmamız; estetik ve görsel öğelerin dünya trendleri ile yorumlanarak kullanıldığı tasarımları ve uygulamaları ile takdir görmüştür.

Konut projelerinde kalite malzeme ve özgün tasarımlar ile kent yaşantısının stresini ve zorluklarını unutturacak yaşam alanları inşa etmeyi hedef olarak belirleyen firmamız, çevresine değer katan yapılar inşa ederek doğru bildiği yolda kararlılıkla ilerlemektedir.

Geleceğin akıllı ve fonksiyonel mimari akımlarını yakından takip eden eLKa İnşaat ekibi, empatik yaklaşımları ile her zaman müşteri memnuniyeti için çalışmaktadır.eLKa İnşaat sıradanlıktan uzak güven kalite ve dogruluğa önem veren ileri görüşlü yaklaşımıyla yenilikçi yapılar inşa ederek; her zaman için beklenenden fazlasını sunma heyecanı ile hizmet vermeye devam edecektir.


DEVAM EDEN PROJELER:

Ordu Caddesi



eLKa İnşaat’ın hedefi kaliteli ve güvenilir işler yaparak müşteri memnuniyeti ile standartlarını her daim geliştirmek ve inşaat alanında tüm yenilik ve teknolojileri takip ederek sürekli büyüyen ve gelişen bir ekip olarak toplam kalite anlayışına hizmet etmektir.

30 Haziran 2011'de yapımına başlanan 8. projemiz Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Ordu Caddesinde yapımı halen sürmektedir. Projemizin 2012 Mart'ta bitirilmesi planlanıyor



Gürsel Sokak:
eLKa İnşaat’ın hedefi kaliteli ve güvenilir işler yaparak müşteri memnuniyeti ile standartlarını her daim geliştirmek ve inşaat alanında tüm yenilik ve teknolojileri takip ederek sürekli büyüyen ve gelişen bir ekip olarak toplam kalite anlayışına hizmet etmektir.

15 Temmuz 2011'de yapımına başlanan 9. projemiz Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Gürsel Sokak’ta yapımı halen sürmektedir. Projemizin 2012 Nisan'da bitirilmesi planlanıyor.




İç Dekorasyon

eLKa inşaat olarak iç dekorasyon alanında da faaliyetlerimiz devam ediyor. İstanbul içinde birçok ev iş yeri iç dekorasyonunda gösterdiğimiz faaliyetler ve ekip başarısı tercih sebebiniz oluyor.

İstenen bütçeye göre üç boyutlu çizimlerle sunduğumuz çalışmalarımız müşteri memnuniyeti olarak geri dönmektedir.”Acaba bitince nasıl olacak?” derdine son. Bitmiş halini görmeden işe başlamak yok.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.