gphaber

A Milli Futbol Takımı Antrenmanlarını Artık Kemerburgaz’da Yapıyor…

EYÜPSULTAN

Kemerburgaz’a Muhteşem Bir Tesis…

 Kasımpaşa Spor Kulübü’nün Kemerburgaz’da yapılan tesislerinin açılışını Başbakan Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.
Başbakan açılış kurdelesini, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, milletvekilleri, Kulüp Başkanı Zafer Yıldırım, kulüp yöneticileri ile A Takım teknik heyet ve futbolcularıyla kesti.
Yapılan tesisin daha önce fotoğraflarını gördüğünü ve çok beğendiğini belirterek, "A Milli Futbol Takımı da burada kamp yaptı ve bu tesislerle ilgili övgü dolu sözler sarf edildi. Şu anda Süper Lig'de müstesna tesislere sahip olan Kasımpaşamızı, özellikle doğduğum büyüdüğüm bir yer olması hasabiyle de uzun yılların arzusu, beklentisiyle bu tür tesislere kavuşmuş olmasından dolayı bahtiyarlığımı ifade etmek istiyorum. Bir de tabii örnek olma noktasında bu iddialı bir yatırım veçıkış oldu.

İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte altyapısıyla birlikte çok daha güçlü bir geleceğe Kasımpaşa Spor Kulübü, sadece futbolda değil diğer branşlarda da adını yazdıracaktır. Bu yıl iddialı bir çıkış yakaladı ve devam ediyor. Gerek Başkan ve yöneticilerine, teknik kadrosuna, sporcularına ben de özellikle, 2013-14 sezonunda şimdiden başarılar diliyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Bu aynı zamanda Kemerburgaz'ın da değişimine dönüşümüne çok ciddi katkı sağlayan bir yatırım oldu. Ondan dolayı yönetimi kutlamak bizim de görevimizdir. Ben kendilerini ayrıca kutluyorum. Bu başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışının ardından tesisi gezdi. Futbolcular ve yöneticilerle yemek yiyen Erdoğan'a, üzerinde futbolcuların imzası ve "Kasımpaşalı Başbakanımıza" yazısının bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi.
Başbakan, ihalesi yapılan ve kısa sürede inşaatı tamamlanacak olan Kemerburgazspor Spor Tesisleri’nin açılışına da gelme sözü verdi.
Başbakan Erdoğan açılışın ardından Kemerburgaz’ı gezdi, bölgedeki bir su tesisini dolaştı, ardından Göktürk’te bir kafede oturup kahve içti ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.