gphaber

Alibeyköyspor Kulübü Başkan Kavuncu’ ziyaret etti...

EYÜPSULTAN

Alibeyköyspor Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’yu makamında ziyaret etti.

Ali Zengin ve kulübün yönetim kuruludan Kenan Demircioğlu, Yüksel Gürsoy, Abuzar Karaman, Cengiz Akar, kulüp müdürü Engin Karaçekiç, Teknikdirektör Yakup Kalafat, takım aptanı Yavuz Kavunç, Genel menajer Altan Akdil katıldı.

Külüp Başkanı Zengin, Alibeyköyspor'un sal grubunda aldığı ikincilik kupasını ve Eyüp Belediye Başkanı İSMAİL KAVUNCU'ya yaptırılan Alibeyköyspor formasını hediye etti.

Başkan İsmail Kavuncu, Alibeyköyspor'un mazisi eski olan ve Eyüp'ün önemli spor kluplerinden olduğunu söyledi. Her zaman Eyüp’de bulunan tüm spor klüplerin yanında olduklarını Belirten Başkan Kavuncu spora ve eğitime her zaman destek olacaklarını söyledi.

Eyüp'de birçok spor tesisi yaptıklarını belirten Başkan İsmail Kavuncu, “Alibeyköysporu başarılarından dolayı tebrik ediyorum play-of grubunda'da başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Alibeyköyspo'un yıllar sonra çıkış trendi yakaladığını belirtti.Play-of'dan çıkıp bal ligine kalacaklarını belirten Zengin, Başkan İsmail Kavuncu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.