gphaber

Başkan’dan Rami’li Güller’e Müjde…

EYÜPSULTAN

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Rami’de iki yıl önce hizmete giren İstanbul Eyüp Özel Şirin Güller Anaokulu’nu ziyaret etti.

Yerinde hizmet anlayışı ile Eyüp’te mahalleleri sık sık ziyaret eden Başkan İsmail Kavuncu, bugün Rami’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çocukların eğitimine desteği her zaman ön planda tutan Başkan Kavuncu, Rami’de miniklerle bir araya geldi. Ziyarete Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Şahin ile birlikte katılan Başkan’ın Ramili Güller Anaokulu öğrencilerine bir de müjdeli haberi vardı. Haliç kıyısında yapımı devam eden ve önümüzdeki günlerde hizmete girecek Alibeyköy Spor Kompleksi’nde çocuklar için her türlü aktivitenin düzenleneceğini belirten Başkan Kavuncu şunları söyledi: “Çocuklarımız geleceğimizdir. Onların en iyi şekilde eğitim almaları ve sağlıklı bir şekilde gelişmeleri bizim için çok önemli. İlköğretim öncesi anaokullarımızdaki çocuklarımızın böyle modern tesislerde, uzman öğretmenlerimiz eşliğinde eğitim görmeleri bizi mutlu ediyor… Çok sevdiğimiz çocuklarımız için Haliç kenarında inşa ettiğimiz Spor Kompleksi yakında hizmete giriyor. Hem anaokulu, hem ilköğretim, hem de lisedeki çocuklarımız bu komplekste hem spor yapacak hem de eğlenceli aktivitelere katılma imkanı bulacak.”

Minikler Başkan Kavuncu’ya şeker ve çikolata ikramında bulundu. Başkan İsmail Kavuncu da çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.