gphaber

Eyüp Belediyesi'nden üniversiteye hazırlanan öğrencilere destek

EYÜPSULTAN

Eyüp Belediyesi, üç yıl önce başlattığı “Lise Son Sınıf Öğrencilerine Eğitime Destek" projesini bu sene de hayata geçirdi.


Eyüp'te lise son sınıfta okuyan 3433 öğrenciye 400 TL. eğitim yardımında bulunulacak. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, projeyi bugün Rami Atatürk Anadolu ve Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi’yle başlattı… Bu okullarda okuyan lise son sınıf öğrencileri yardımın ilk bölümünü Başkan’dan bugün aldı.
Eyüp Belediyesi’nin bugüne kadar yaklaşık 7 bin öğrenciye eğitim desteği yardımında bulunduğunu belirten Başkan İsmail Kavuncu, Rami Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu belirten Başkan İsmail Kavuncu, öğrencilere eğitim desteğini dağıttı. Öğrenciler, Başkan İsmail Kavuncu’ya teşekkür çiçeği verdi.
Başkan İsmail Kavuncu’nun ikinci durağı ise Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Çiçeklerle karşılanan Başkan İsmail Kavuncu, "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan yaklaşık 3500 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik… Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.