gphaber

Eyüpspor, Körfez’i deplasmanda devirdi

EYÜPSULTAN

Coca-Cola Akademi U17 Ligi Batı B Grubu müsabakasında Körfez Futbol Kulübü ile Eyüpspor, Körfez Esentepe Stadında karşılaştılar.

 Müsabakaya konuk Eyüpspor hızlı başladı 13.dakikada kullanılan korner atışında Berkant ön direkte kafa ile takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Eyüpspor un atakları ile geçti. Oyunun ikinci yarısı Eyüpspor’un kontrolü altında geçti. Maçın 51.dakikasında rakip savunmanın bir anlık hatasını affetmeyen Eray takımını 2-0 öne geçirdi. Oyunun ilerleyen dakikalarında konuk Eyüpspor farkı arttırmak Ev sahibi Körfez futbol farkı azaltmak için mücadele etse de müsabaka Eyüpspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla Eyüpspor puanını 36’ya çıkartarak ligin bitmesine 4 hafta kala liderliğini sürdürdü.

 

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Murat Esen maçtan sonra yaptığı açıklamada: “Oyundan ve skordan memnunuz oyuncularım her hafta kendilerine ve camialarına yakışır bir oyun ve mücadele sergilemeye çalışıyorlar. Ligin bitmesine 4 hafta kaldı bu 4 haftada elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bize misafirperver davranan Körfez futbol Kulübüne teşekkür ederiz.” Dedi.

 

 

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.