gphaber

Eyüp'te Şeker Hayat Atölyesi’ne Amerika’dan Konuklar...

EYÜPSULTAN

Eyüp Belediyesi’nin, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirdiği ve sürdürdüğü Şeker Hayat projesi, sadece ülkemizde değil dünyada da ses getirmeye başladı.

İstanbul’u gezmeye gelen turistlerin de ziyaret ettiği Şeker Hayat Atölyesi, bugün yurtdışından konuklarını ağırladı.
Eyüp ilçesi ve çevresinde yaşayan Down Sendromlu ve Mental gençlerin mesleki eğitim alarak nikah şekeri, bahçıvanlık, çiçek bakımı konusunda eğitimler aldığı atölyeyi gezen Cezayir, Kanada, Hindistan, Komoros, Malta, İrlanda, Slovakya, Macaristan, Fas ve Belçika Konsoloslarının eşleri, projeyi gerçekleştiren Eyüp Belediyesi yetkililerinden bilgi alarak onları bu güzel çalışma nedeniyle kutladı.

Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin tüm dünyaya yaygınlaşması için gereken tüm desteği ve çabayı göstermeye hazır olduklarını belirten konuklar, Şeker Hayat Atölyesi öğrencileriyle de sohbet etti ve kendilerine hediye edilen nikah şekerlerini alıp teşekkür ettiler.

Şeker Hayat Atölyesi’ndeki bu ziyarete, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanı Zeynep Jane Loise Kandur, Dış İlişkiler Birimi Komisyon üyeleri, Ak Parti Eyüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Şengül Kocabaş da katıldı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.