gphaber

Eyüp’teki Vizyon Projeler Hayata Geçiriliyor…

EYÜPSULTAN

Nikah Sarayı/Kültür Merkezi, Osmanlı Parkı Spor Kompleksi Yakında Eyüplülere Hizmet Vermeye Başlayacak…

 Yerinde hizmet anlayışı ile sık sık mahalleri ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, bugün ilçede yapımı süren projeleri inceleyerek denetledi.

İlçedeki ana sınıfı ihtiyacını karşılayacak bir projeyi hayata geçiren Eyüp Belediyesi, Serdar Aksun İlköğretim Okulu’nda bir anasınıfı yaptırıyor. Anasınıfı inşaatını başkan yardımları ile birlikte gezerek bilgi alan Başkan, öğrencilerin sevgi tezahüratlarıyla karşılandı.

Başkan İsmail Kavuncu’nun ikinci durağı Akşemseddin Mahallesi’ndeki “Bilgi Evi” inşaatı oldu. İnşaatın biran önce bitirilmesi ve kullanıma sunulması talimatını veren Başkan, mahalle sakinleri ile sohbet etti ve görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kavuncu, ilçedeki proje turuna Alibeyköy’de devam etti… Osmanlı Parkı yanındaki Alibeyköy Spor Kompleksi’ni gezen Başkan İsmail Kavuncu, buradaki çalışmaları yakından inceledi. Aynı kompleks içinde yer alan Yeşil Bina projesini de denetleyen Başkan, Haliç kıyısına yapılan nikah sarayı/kültür merkezi ve spor kompleksinin Eyüplülerin ilgi odağı olacağını söyledi. Vizyon projelerin birçoğunun yapımının birkaç aya kadar bitirileceğini vurgulayan Başkan, Eyüp’ün bütün bu çalışmalarla birlikte İstanbul’un hatta ülkemizin en gözde ilçelerinden biri olacağını ifade etti.

Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi inşaatının artık bittiğini ve çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan, bu merkezin biran önce Eyüplülerle buluşturulması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Başkan İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı/Kültür Merkezi’ndeki ilk nikahı da kendisinin kıyacağı sözünü verdi…


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.