gphaber

Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası TIR'ları Eyüp'ten Dualarla Uğurlandı

EYÜPSULTAN

Suriyeli Kardeşim Yardım Kampanyası TIR'ları Eyüp'ten Dualarla Uğurlandı

 Eyüp Belediyesi ve İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle “Suriyeli Kardeşim” yardım kampanyasında toplanan 10 tır malzeme, Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen bir törenle yola çıktı.

Eyüp Belediyesi ve İHH tarafından "Suriyeli Kardeşim" sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında toplanan 10 tır dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlenen bir törenle Suriyeli kardeşlerimiz için yola çıktı. 
Törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve kampanyaya destek veren STK'ların temsilcileri katıldı. 
Törende bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Hükümetimiz mazlumlara yardım anlamında dünya çapında organizasyonlar gerçekleştiriyor. Mazluma el uzatmak bizim dinimizin gereğidir. Biz Eyüp Sultan olarak ensar olmanın bilinciyle bir kampanya başlattık. Buradaki herkes ensar olmanın bilinciyle hareket ediyor. Başta İHH olmak üzere bu kampanyaya destek veren tüm kurum ve kuruluşlara şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Kampanyada Eyüp Belediyesi ve İHH’nın yanı sıra, Türkiye Diyanet Vakfı Eyüp Şubesi, TÜGVA, Ensar Vakfı, Öz Kevser Vakfı, Eğitim Bir Sen Sendikası ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığının verdiği destek ile toplanan yardım malzemeleri, Bayır-Bucak olmak üzere Kürt ve Arap kardeşlerimizin de barındığı tüm kamplara dağıtılacak. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.