gphaber

3. Halk Meclisi 14 Şubat'ta

GAZİOSMANPAŞA

Halk Meclisi toplantıları ilçe sakinlerinin katılımıyla 2012 yılında da yapılmaya devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Halk Meclisi toplantıları ilçe sakinlerinin katılımıyla 2012 yılında da yapılmaya devam ediyor
Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ortak düzenlenen halk meclisi toplantıları Kaymakam Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Dr Erhan Erol, daire müdürleri, İSKİ ve BEDAŞ temsilcileri, belediye başkan yardımcıları ve ilçe sakinlerinin katılımıyla 2012 yılında da devam ediyor.
Halk Meclisi toplantıları ile vatandaş odaklı hizmet anlayışının hayata geçirilmesi, kamu hizmetlerinde etkinliğin ve verimliliğin sağlanması amaçlanıyor.
Karayolları, Kâzımkarabekir ve Mevlana Mahalleleri sakinlerinin sorun, şikayet ve taleplerinin görüşüldüğü ilk toplantının ardından Barbaros Hayrettin Paşa, Karadeniz ve Hürriyet mahalle sakinleri ile ikinci toplantı düzenlendi.
Vatandaşların sorunların çözümü için müracaat etmeleri gereken mercilerin üst yönetici kadroları ile bizzat görüşebilme imkânı oluşturan toplantılar, çözüm odaklı kararların ivedilikle alınıp uygulamaya konulması fırsatını sunyor.
Üçüncü toplantı Bağlarbaşı, Karlıtepe, Yenidoğan, Sarıgöl, Yıldıztabya ve Pazariçi Mahalle sakinlerinin katılımı ile 14 Şubat 2012 tarihinde saat 14.00’ te Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak.



İstanbul Ajansı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.