gphaber

AK GENÇLER BÜYÜKLERİNİ UNUTMUYOR

GAZİOSMANPAŞA

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları mensupları sosyal sorumluluk hareketlerine devam ediyorlar.

Daha önce de Somali'de ki açlığa dikkat çekilmiş, ülkemize sığınan Suriyeli mültecilerin çocuklarına kıyafet ve oyuncaklar yollanmış, Filistin'e destek yürüyüşlerine katılım sağlanmıştı. Bu kez de Gaziosmanpaşa da ikamet eden yaşlıları ziyaret ediyorlar.

Gaziosmanpaşa'nın 16 mahallesinde de teşkilatlanan Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları , her mahallede Ak Parti üyeleri olan yaşlıları evlerinde ziyaret ediyorlar, hal ve hatırlarını soruyorlar. Bir sıkıntıları varsa dinliyor ve not alıyorlar.

Bu ziyaretler vesilesiyle sorumuzu yanıtlayan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray KARADENİZ : "Toplumsal yaşamın temel kuralı karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda , toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir. Yaşlılara bügün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalımki hepimiz yarının yaşlılarıyız. Yaşlılarımız milletimizin onurdur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük bir kısmında topluma ve ülkesine hizmet vermiş olan büyüklerimizi; yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Bizde Gaziosmanpaşalı AK Gençler olarak üzerimize düşeni yapıyor, büyüklerimizi ziyaret ediyor, bir sıkıntıları var ise takibi konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.