gphaber

Ak parti Gaziosmanpaşa,Sultangazi ve Eyüp teşkilatı eğitimde.

GAZİOSMANPAŞA

Ak parti İstanbul il başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programına Gaziosmanpaşa ,Sultangazi ve Eyüp teşkilatı tam katılım sağladı.

Ak parti İstanbul il başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programına Gaziosmanpaşa , Sultangazi ve Eyüp teşkilatı tam katılım sağladı.
eğitim programı Ak parti 2.bölge SKM başkanlığında türk siyasetinin üç temel sorununun masaya yatırılmasıyla devam etti.

birinci Ders'te Kürt sorunu ve çözüm önerileri masya yatırıldı.Bir saatlik genel değerlendirmenin ardından Soru cevap kısmıyla sorun müzakere edildi.




İkinci Ders ise Türkiye'nin kuruluşundan bu zamana kadar olan İktisad politikaları masaya yatırıldı



Üçüncü Derste ise Osmanlının son dönemlerindeki yeni osmanlılar ve Jöntürkler ile Türkiye cumhuriyetinin Kurucu kadrosunun özellikleri masaya yatırıldı.





Ak parti İstanbul İl başkanı Aziz babuşçu Toplantının önemini vurgulayarak , katılımcılarla ders aralarında sohbet ederek , katılımcıların program hakkında görüşlerini ve değerlendirmelerini aldı.




Gphaber'e açıklamalar yapan Aziz Babuşçu,Bu eğitimlerin sonunda yapılacak değerlendirmeler neticesinde , Oluşturulacak eğitmenler vasıtasıyla bu eğitimlerin tüm teşkilata aktarılacağını söyledi.

GPhaber ÖZEL HABER/ kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Yorumlar (2)

kemal güler 12 Yıl Önce

ismail başkana başarılar dilerim.her zaman bizimle beraber

ahmet ülgen 12 Yıl Önce

ismail başkanım , seninle gurur duyuyoruz.gaziosmanpaşalı hataylılar adına ahmet ülgen

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.