gphaber

AK Parti G.O.Paşa Danışma meclisi toplandı!

GAZİOSMANPAŞA

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma meclisi yaptı.

Danışma meclisi toplantısına İştirak eden dışişleri komisyonu başkanı ve Gaziosmanpaşa’dan sorumlu milletvekili Volkan Bozkır, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, ilçeden sorumlu İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Feti Ahmet Balin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Haser ve Sedat Özdemir, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Kadın Kolları Ve Gençlik Kolları Başkanları ve tüm ilçe teşkilatı katıldılar.

 

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Av. İsmail Ergüneş, teşkilatçılığın, birlik ve beraberliğin önemini içeren bir konuşma yaptı.

Gaziosmanpaşa’daki üye hedefiyle sandık yönetim kurullarının oluşumu hakkında teşkilata sinevizyonlu sunum yapan başkan Ergüneş, mevcut üye durumu ve ulaşılması gereken hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu.
 

AK PARTİNİN GERİ DÖNÜLMEZ YOLU…

 KONUŞMASINDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VEREN ERGÜNEŞ;  “milletin üstünde hiçbir güç yoktur. Milletin önünde hiçbir güç olmayacaktır. Bu ülkenin yurttaşlarını dünya görüşleri ne olursa olsun bir arada kardeşçe ve hukukun şemsiyesi altında huzurlu ve müreffeh şekilde yaşatmak, Ak Parti için geri dönülmez bir yoldur. El ele vererek bütün oyunları bertaraf edecek, mutlu ve büyük Türkiye’yi tüm yurttaşlarımızla birlik olup elele inşaa edeceğiz. Bu hedefin alternatifi olmadığı gibi Ak Partinin de alternatifi yoktur bugün. Onlar sadece girdikleri kendi parti kongrelerini kazanırlar ama biz başta önümüzdeki yerel seçimler olmak üzere girdiğimiz tüm seçimleri Allahın izniyle kazanacağız” dedi.

 GAZİOSMANPAŞADA HEDEF 100.000 ÜYE…

Gaziosmanpaşada kısa vadede üye hedeflerinin 100.000 olduğunu belirten başkan Ergüneş; üye çalışmalarında sayısal olarak dereceye giren mahalle, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini de sinevizyon gösterisiyle açıkladı. Dereceye giren mahalle başkanları, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür plaketleriyle ödüllendirildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.