gphaber

AK Parti İstanbul ilçe adaylarını açıklıyor

GAZİOSMANPAŞA

İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, il başkanlığı binasında, Yalçın Akdoğan, Güldal Akşit, Süleyman Soylu ve Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Binada yaklaşık 7.5 saat kalan Erdoğan'ın, ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi için toplantı yaptığı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın seçim kurulu toplantısına katıldı. 
Başbakan Erdoğan'dan önce il başkanlığına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit'in de geldiği öğrenildi.

BAŞBAKAN İSTANBUL'DA
İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi. İl Başkanı Aziz Pabuşçu ile birlikte milletvekillerinin yer aldığı komisyon ile adaylar konusunda çalışmalara başlayan Başbakan Erdoğan bugün ve yarın adaylar konusunda isimleri belirlemiş olacak.

Aday gösterilecek isimlerin % 90'ı belirlenirken tereddütte kalınan isimler bugün ve yarın yapılacak olan toplantı ile nihayete kavuşturulmuş olacak.


NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başbakan Erdoğan'ın iki günlük çalışmanın sonunda belirlenen adayları önümüzdeki hafta yapacağı Japonya, Singapur ve Malezya ziyaretleri sonrası düzenlenecek olan törenle açıklayacak.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.