gphaber

Ak parti’de sürpriz aday

GAZİOSMANPAŞA

Ak parti’den Gaziosmanpaşa Belediye başkanlığna Sürpriz aday.

 Eski Anavatan ilçe başkanlarından İbrahim Yıldız Ak parti’den Gaziosmanpaşa belediye başkanlığına aday adayı olduğunu A Necdet Usta Sofrasında dostlarına verdiği yemekte ilan etti.
 
Aday Adaylığını “Gaziosmanpaşa’nın geleceği için 30 yıllık siyasi tecrübemle talibim” şeklinde açıklayan Yıldız’ın bu göreve talip olmasının Ak parti camiasındaki etkisi oldukça sınırlı oldu.
İlçe bazında bir çok isminde ekim başı itibarı ile başlayacak adaylık sürecinde partiye başvurması beklenmektedir.

Konu hakkında görüş aldığımız Ak partililer “ Biz çok büyük bir aileyiz. Bir Türkiye partisiyiz. Partimize her cenahtan her görüşten arkadaşlarımız adaylık için başvurabilir.Bir çok değerli isminde adaylık için başvurmasını beklemekteyiz.Aday adaylığı için gerekli kriterler ortadadır.Bu kriterlere uygun her Türk vatandaşı aday adaylığı için başvurabilir.
Aday adaylığından adaylığa uzanan süreçte bellidir. Teşkilatımız ve üst kurullarımız bu elemelerin sonucunda kimi bu göreve uygun görürse bizim ve teşkilatımızın adayı o olacaktır” şeklinde açıklamada bulundular.



İbrahim YILDIZ Kimdir;

1962 Varna doğumlu olup sırası ile Rami ortaokulu, Vefa erkek lisesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arap-Fars Dili Edebiyatı Mitolojisinden Mezun oldu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.