gphaber

Aziz Babuşcu GOP'ta kentsel dönüşüm alanlarını gezdi!

GAZİOSMANPAŞA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı alanları ziyaret etti ve Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Kendisi de Gaziosmanpaşalı olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, yapılan çalışmalarda önemli mesafe katedilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Bu çalışmalar Gaziosmanpaşanın çehresini değiştirecek” dedi.
Dr. Erhan Erol, Bakanlar Kurulu tarafından da onaylanan 11 bölgede, 393 hektarlık alanda İstanbul’un en büyük yerinde kentsel dönüşüm çalışmasını yürüttüklerini belirterek “Yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarımız tamamıyla Gaziosmanpaşa’nın geleceği ve Gaziosmanpaşalıların mutluluğu içindir” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı alanları ziyaret etti. İlk olarak Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde ilçe genelinde yapılan dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi alan Babuşcu daha sonra Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’la birlikte Sarıgöl yerinde dönüşüm alanında incelemeler yaptı. Sarıgöl yerinde dönüşüm alanında AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu’ya yapılan çalışmaları anlatan Dr. Erhan Erol, yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamıyla Gaziosmanpaşa’nın geleceği ve Gaziosmanpaşalıların mutluluğu için olduğunu belirterek, “Bu çalışmalar aşamasında önceliğimiz kesinlikle vatandaş memnuniyetidir.

Bu nedenle bütün işlemlerimiz karşılıklı anlaşma esasına göre yapılmaktadır ve anlaşma sağlanan bölgelerde projeler tek tek inşaat aşamasına gelmiştir” dedi. Gerek Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde aldığı bilgilerden gerekse dönüşüm alanını gezerken gördüğü çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Aziz Babuşcu da “Kentsel dönüşüm ülkemizin olmazsa olmazıdır. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmalarla Gaziosmanpaşa’nın çehresi değişecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.