gphaber

BADMİNTON DA ÇİFTE BAŞARININ ADI GAZİOSMANPAŞA!

GAZİOSMANPAŞA

19-22 ocak 2014 tarihlerinde Kastamonu ilinde yapılan MEB Liseler Arası Badminton Erkek Müsabakalarında Plevne Anadolu Lisesi Erkek Takımı tüm maçlarını kazanarak şampiyon olmuştur.

Plevne Anadolu Lisesi takımı sporcuları ,Ömer ALTINKÖPRÜ,Nazım DELEN,Ali DELEN,Oktay SERT ve İsmail ŞİMŞİR başarıda emeği geçenler olarak, başarı hanelerine bir yenisini daha eklediler.
 20-23 Ocak 2014 tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 okulun katıldığı 2013-2014 Okullar arası Badminton küçük erkekler İstanbul şampiyonasında GaziosmanpaşaHavuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu her zamanki gibi yine rakiplerine şans tanımadan şampiyon oldu.

Sporcularımız Hasan Berkay GÜNBAZ,Hasan DELEN,Barış ÖZKAN,Cihat AKIN ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullar aşağıda belirtilmiştir.

1.Havuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu-Gaziosmanpaşa
2.Nasrettin Hoca Ortaokulu- Küçükçekmeçe
3.Çağ Fatih Koleji- Beylikdüzü
4.Faruk Demirbağ Ortaokulu- Kartal

Plevne Anadolu Lisesi 1-4 mart 2014 tarihlerinde Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılacak olup, şampiyon olduğu takdirde Çin de yapılacak olan Dünya Liseler arası Badminton Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacaktır. Okulumuza başarılar diliyoruz.


Plevne Anadolu Lisesi Müdürü Mesut ALTUN bu başarılar için, Spor Salonumuzda çalışan bu sporcularımızın bu başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu ifade etti.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.