gphaber

BAŞKAN ERGÜNEŞ BAYBURTLULAR GECESİNDE!

GAZİOSMANPAŞA

Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesi Cumartesi akşamı Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapıldı.

 Bayburtlu Derneği'nin düzenlediği organizasyona sivil toplum kuruluşlarının önemine her fırsatta değinen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
Ak Parti’nin bakanlık seviyesinde temsil edildiği gecede Avrupa Birliği Bakanı Eğemen Bağış da konuklar arasındaydı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemerı Bağış, Bayburt'un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı dolayısıyla düzenlenen "Bayburtlular Gecesi"ne katıldı. Bakan Bağış, Bağcılar Olirnpik Spor Salonu'ndaki etkinlike yaptığı konuşmada, Bayburtluların birlik ve beraberliğine işaret ederek, Bayburtluların, İstanbul'daki hemşehrileriyle bütünleşmeleri noktasında güzel bir gece düzenlediklerini söyledi. 

Bağış, Bayburt'ta önemli yatırımların yapıldığını aktararak, şöyle devam etti: "Bayburt, Bayburt olalı böyle hizmet görmedi. Ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Sayın Başbakanımızın Bayburt'a verdiği önem, en yakın mesai arkadaşlarından birini oraya vali yapmasından anlaşılıyor. Tüm Bayburtlular ile birlikte Bayburt'a daha iyi hizmetlerin gitmesi için hep beraber çalışacağız dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.