gphaber

Başkan Erkan KAYA'nın Engelli Esnaflar için Jesti!

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkan Erkan Kaya, Engelli Vatandaşlardan Oda Aidatının İndirimli Alınması veya Hiç Alınmamasını Talep Etti...

Kaya Konuşmasın'da; Ülkemizde önemli bir nüfusa sahip engelli vatandaşlarımızın kendi kaderlerine terk edilmeden yaşam umutlarının yeşermesi, her alanda üretken ve faal bireyler olarak rol almalarını ve bunu sağlayacak gerekli çalışmaların hayata geçirilmesini sağlamak ve meslek örgütlerimizin temel görevlerinden biri olmalıdır.

Bu kapsamda ülkemizde SGK’nın, vergi dairelerinin yaptığı gibi meslek odalarımızda engelli esnaf ve sanatkarımızın yıllık aidat, kayıt ücreti gibi ödemelerinde indirim yapmaları veya hiç alınmaması onlara müjde olacağı inancındayız.
 
Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkan Erkan Kaya, İSTESOB Başkanı ve TESK Başkan Vekili Faik YILMAZ ile bu konuyu görüşerek engelli esnaf ve sanatkara bu konuda kolaylık sağlanması adına çalışma başlatılması talebinde bulundu. YILMAZ, bu konuda çalışmanın başlatılacağı ve engelli esnaf ve sanatkarımıza bu kolaylığın en kısa zamanda sonuçlanması için gerekli görüşmelerin yapılacağını ifade etti. Erkan KAYA, konuyla ilgili olarak İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Türkiye Esnaf ve sanatkarları Konfederasyonu’na yazılı müracaatta bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.