gphaber

Başkan Şahin Kuzgunlular Başkanları Bir Araya Geldi!

GAZİOSMANPAŞA

Tirebolu Kuzgun Derneği yaptığı kahvaltıda ağır misafirleri bir araya getirdi.

Giresun Günleri vesilesiyle İstanbul’a gelen Tirebolu Belediye Başkanı ile Ak Parti Tirebolu ve Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlarının kahvaltıya katılması Kuzgunluları sevindirdi.

Kahvaltılı toplantıya Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Ak Parti Tirebolu İlçe Başkanı Enver Yiğit, Ak Parti Gaziosmanpaşa İle Başkanı Şahin Pirdal, Ak Parti Tirebolu Kadın Kolları Başkanı Rabia Ök ile çok sayıda dernek üyesi ve misafir katıldı.

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, kahvaltıda yapacağı faaliyetlerden bahsederken Kahvaltıya katılanlar hemşerilerini birlik ve beraberlik içinde gördükleri için mutlu olduklarını ifade ederken, Dernek Başkanı Ayhan İnal “davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Tirebolu Belediye Başkanımızdan ilçemizin ve köylerimizin çöp sorununa acil çözüm bekliyoruz. İnşallah ilçe başkanımız Enver Yiğit abimizle ilçemizin sorunlarına en kısa zamanda neşter atmanızı ve bu sorunları kısa sürede çözmenizi temenni ediyoruz. Biz de bu göreve yeni geldik. İnşallah elimizden gelen gayreti göstererek köyümüze ve köylümüze hizmet etmeye çalışacağız” dedi.
Kahvaltıda Kuzgun Derneği eski başkanlarından İbrahim Balcıoğlu Ak Parti Tirebolu İlçe Başkanı Enver Yiğit’e Kuzgun Köyünün tanıtımına yaptığı katkılardan dolayı bir plaket verdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.