gphaber

Bilal AY’ın Anneler Günü Mesajı

GAZİOSMANPAŞA

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY, Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm kadınların Anneler gününü kutladı

 “Cennet Anaların ayakları altındadır” diyerek Anne olarak bir kadına en büyük değeri İslam dini’nin verdiğini kaydeden Bilal AY; “Bizim inancımız bırakın şiddeti, bırakın el kaldırmayı, Anne’ye öf bile demeyi yasaklamıştır. Eğer bugün aile içi şiddet ülkemizin en önemli sorunlarından biri haline gelmişse, bunun nedeni tarihimiz, medeniyetimiz, inancımız değil, bu milleti kendi değerlerinden uzaklaştıran ekonomik ve kültürel politikalardır” dedi. 


Toplumun temelini ailenin, ailenin temelini ise anne olarak kadınların oluşturduğunu hatırlatan Bilal AY, Kadının ihmal edildiği, haklarının gasp edildiği, ikinci sınıf muamele gördüğü, şiddet ve ayrımcılığa maruz kaldığı bir toplumun sağlıklı gelişebilmesinin mümkün olmadığını söyledi.

İlçemiz özelinde de bakıma muhtaç, yardım beklemekte olan annelerimiz içinde özellikle çalışma yapılması gerektiğini ifade eden Bilal AY: “ Gün geçmiyor ki bizlere çeşitli yollarla ulaşan annelerimiz olmasın. Belediyemizin imkanlarıyla bu insanlarımıza ulaşılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi gerekmektedir” dedi 


Annelerin fedakârlıklarını kelimelerle ifade etmenin mümkün olmadığına dikkat çeken Bilal AY; “Onların fedakarlıklarını anladığımız ve örnek aldığımız ölçüde Anneler günü anlam kazanacaktır. Aksi takdirde basit bir alışveriş günü olmaktan öteye geçemeyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.