gphaber

Bilal AY'ın Projeleri Esenler Belediyesinde Örnek Alınıyor

GAZİOSMANPAŞA

Bilal AY İlham Kaynağı Olmaya Devam Ediyor

 Projeleri ve Gaziosmanpaşa’nın geleceği için yaptığı işlerle Gaziosmanpaşalıların büyük sevgisini kazanan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal AY’ın projeleri başka ilçelerde dahi örnek alınıyor.


Esenler Belediyesi’nin Davutpaşa Mahallesi Esnafıyla buluştuğu kahvaltı programında konuşma yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu projelerinden bahsederken Bilal AY’ın seçim dönemi yayınladığı kitapçıktan faydalanmış gözüktü.

Bilal AY’ın Cumhuriyet Meydanını trafiğe kapatarak oluşturmayı düşündüğü “Nostaljik Tren” projesinden, çocukların sokaklarda rahatça oynaması için belli günler belli sokakları trafiğe kapatarak oluşturulacak “ Bu Sokak Çocuklar İçin” projesine, ailelerin çocuklarını parklarda gönül rahatlığı ile oyun oynaması için bırakabileceği, bu sırada da internet üzerinden izleyeceği “Güvenli Parklar” projesine kadar birçik proje Gaziosmanpaşalılara tanıdık geldi.


Her ne kadar 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde genel konjektörün etkisiyle beklenen oy oranını alamasa da Bilal AY, sadece Gaziosmanpaşa’da değil, diğer ilçelerde de adıyla ve projeleriyle imza attığını birkez daha gösterdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.