gphaber

CHP GOP'ta Başkan Polat'a hayırlı olsun ziyareti!

GAZİOSMANPAŞA

CHP eski İstanbul milletvekillerinden ve genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Sevigen CHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Mehmet Polat'a hayırlı olsun ziyaretinde bulun

 Sevigen, yeni seçilen CHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Mehmet Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
İnanıyorum ki CHP’nin Gaziosmanpaşa’ya hizmetleri çok fazla olur. Birlik ve beraberlik içinde çalışırlar, eski yeni ayırımı yapmaz herkesi toparlarlar ve bir araya getirirler. Parti hizmetlerini unutmazlar çünkü bu parti kendi hafızasını unutursa o parti yok olmaya mahkumdur.

Başkanlık görevinden istifa eden arkadaşımız yoğun işlerinden dolayı görevini bıraktığından dolayı parti tüzüğü gereği arkadaşlar kendi içinde veya dışarıdan birini seçebiliyorlardı arkadaşlarda seçimini dışarıdan yana kullanarak Mehmet Polat arkadaşımızı seçtiler. İnşallah bu dönem başarılı olurlar bu konuda bize ne görev düşüyorsa yapacağız. Bizim tek gücümüz halktır ve başka gücümüz yoktur. Unutmayınız ki sizler bu devleti kuran partinin bireyler isiniz ve bu partinin bundan sonra da yaşaması için birer can damarısınız. Gaziosmanpaşa bizim göz bebeğimizdir. Siyasete çıktığımız, ilk adım attığımız, emeklediğimiz ilk ilçedir.

CHP Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Mehmet Polat, Uzun yıllar partimizde birlikte çalıştığımız sayın bakanımız partimizin birçok kademelerinde görev yapmıştır. Kendisine hoş geldiniz demek istemiyorum çünkü zaten kendisi ev sahibidir.

CHP’nin bize verdiği sorumluluk ve görev ne ise onu yapıyoruz yılmadan usanmadan. Partimizin kapısı ayrım yapmadan herkese açıktır.

İstanbul’da ve Gaziosmanpaşa’da CHP’nin iktidar olmasının mutluluğunu hep birlikte yaşamak istiyoruz.

Sayın bakanıma da ziyareti için teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.