gphaber

Dr.Erhan EROL Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.Erhan Erol Kahvaltıda Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr.Erhan Erol Kahvaltıda yaptığı konuşmada belediyenin uygulamakta olduğu projeler ve genel çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Belediye çalışmalarında muhtarların görüş ve önerilerine önem verdiklerini belirten EROL, projelerini hem masa başında hem de alanda inceledikten sonra uyguladıklarını ifade etti. Ayrıca vatandaşların ihtiyaç ve taleplerinin de en yakın gözlemcisi olduğunu söyleyen EROL;“Bizler burada vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini gidermek için varız. Bugün de burada bu ihtiyaç ve talepleri değerlendirmek, neler yapılabileceğini konuşmak üzere toplanmış bulunuyoruz”dedi. 



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol konuşmasında Mahalle Muhtarlarıyla toplantılarını yaparak hayata geçirilen tüm projelerde muhtarların fikir alış verişinde bulunduklarını dile getiren ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. 




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.