gphaber

“Erbakan Ailesin’i ağırlamak bizim için onur’dur”

GAZİOSMANPAŞA

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı İsa MADEN ve Esder Şube Yönetimi iki tane organizasyonla Erbakan ailesiyle birlikte oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi Başkanı İsa MADEN ve Esder Şube Yönetimi iki tane organizasyonla Erbakan ailesiyle birlikte oldu.

Esder Gaziosmanpaşa hanımlara yönelik yaptıkları çalışmayla Milli Görüş’ün Merhum lideri Necmettin ERBAKAN’ın kızı ve aynı zamanda Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Zeynep ERBAKAN’ı Gaziosmanpaşa’lı hanımlarla ev sohbetinde bir araya getirdi. Genel Başkan Zeynep ERBAKAN ile birlikte İl Kadın Kolları Başkanı Nagihan Gül ASİLTÜRK ve Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Semanur DEMİR’de bu sohbete katıldılar. Halka açık yapılan sohbete ilgi yoğundu. Hanımlara Ahlak ve Maneviyat’ın öneminden bahseden Erbakan sohbetin ardından hanımlarla yakın diyaloglar kurdu. Hanımların dertlerini dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu.

Maden; “Erbakan Ailesin’i ağırlamak bizim için onur’dur”

Esder Şube Başkanı İsa MADEN’in evinde gerçekleşen programın ardından İsa MADEN Zeynep ERBAKAN’a, Nagehan Gül ASİLTÜRK’e ve Semanur DEMİR Hanımlara çiçek ve seccade hediye etti. Gerçekleştirilen programdan memnuniyetini dile getiren Zeynep ERBAKAN “Esnaf ve Sanatkarlar Derneğimizin sadece esnaf için değil ilçenizde bulunan hanımları da düşünmesi ve hanımlara yönelik hamleler yapması sevindirici. Hizmetlerinizin ve başarılarınızın devamını diliyoruz” diyerek teşekkürde bulundu. Buna karşılık Erbakan soyadını taşıyan bir hanımefendinin kendilerine zaman ayırmasından son derece memnun kaldıklarını dile getiren MADEN “Amacımız insanlara ve tüm insanlığa faydalı olmak. Hanımlarımıza bir nebze olsun yararımız olduysa ne mutlu bize. Sizlere de bize kıymetli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. Erbakan Hocamıza saygımız ve sevgimiz sonsuzdu. O’nun ailesinden birini ağırlamak bizim için onurdur.” diyerek teşekkürleri iletti ve hediye takdiminde bulundu.

Fatih ERBAKAN ile birlikte Hatıra Ormanı Açılışı’nda

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından uzun zamandır çalışmaları yapılan ve 19 Şubat Pazar günü açılışı yapılan Prof Dr Necmettin ERBAKAN Hatıra Ormanı’nın açılışında Esder Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsa MADEN ve çok sayıda yönetim kurulu üyeleri de vardı. Açılışını Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY ve Merhum Necmettin ERBAKAN’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı hatıra ormanına Esder Şube Yönetimi fidan dikmeyi de ihmal etmedi. Hatıra Ormanı ile ilgili açıklamalarda bulunun MADEN “Böylesine anlamlı ve güzel bir çalışmayı başlatan ve başarı ile tamamlayan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Teşkilatını tebrik ediyorum. Son derece anlamlı insanlara faydalı bir organizasyon olmuş. Böylesine güzel organizasyonun açılışını Erbakan Hocamızın oğlunun yapması da çalışmaya ayrı bir anlam yüklemiştir. Biz de Esder Gaziosmanpaşa olarak bu çalışmada katkımız olduğu için son derece mutlu ve gururluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” diyerek yapılan çalışma hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.