gphaber

Gaziosmanpaşa Ak Gençlikten Eğitime Destek...!

GAZİOSMANPAŞA

Eğitim ve öğretime ağırlık vererek öğrencilere fayda sağlayacak kurumsal sosyal Sorumluluk projeler kapsamında,Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı 300 adet Kitabı öğrencilerin eğitimi için hediye etti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı Olarak Eğitimin Temel Yapı Taşı Olan Kitapları Erzurum Atatürk Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencileri'nin Düzenlediği "Eğitime Destek, Geleceğe Yatırım" Sosyal Sorumluluk Projesi Adı Altında Erzurum İl'i Yakutiye İlçesi Çayır tepe İlk Orta Okulu’na kitap yardımında bulunarak kütüphanelerini kurdu.
 Proje Kapsamında Erzurum İl'i Yakutiye İlçesi Çayırtepe İlköğretim Okulu’nun Kütüphanesine Öğrencileri Kitap Okumaya Teşvik Amacıyla 300 Adet Kitap Teslim Ettiler.Hediye kitaplarını alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Kütüphane çalışmaları kapsamında Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı Gümüşhane İli Torul İlçesi Kirazlık Cumhuriyet İlk Öğretim Okuluna da İlk Öğretim Seviyesinde 100 Temel Eser Kitaplarından 450 adet eseri teslim etti.
Daha önce de Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı, komşu ilçe Sultangazi’de İlköğretim Okuluna, Fatih Asitane Kültür ve Sanat Vakfına, Gaziosmanpaşa’da iki İlköğretim Okuluna, Şırnak’ta bir Liseye tam donanımlı kütüphaneler kurdu.

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ERAY KARADENİZ,KONUŞMASINDA;
Medeniyetimiz birçok isimle adlandırılabilir. “Söz Medeniyeti”; bu isim elbette bu adlandırmaların en önde gelenlerindendir. Bu söz medeniyetinin en önemli unsuru ise kitaptır. Biz söz medeniyetinin çocukları unutulmayacak sözleri “kitap” ile adeta toplumsal hafızamıza kaydetmişizdir.
Toplumsal hafızamızın kaybolmaması adına, söz medeniyetinin yeniden canlanması namına, Anadolu irfanını yaşatmak modern dünyanın çepeçevre sardığı kurumsal hapishanelerden uzaklaştırıp ufuk dünyamızı ötelerin ötesine ulaştırmak için kardeşlerimize İbrahimî bir duruşu sergileyecek körpe dimağlara bir damla su taşıyan karınca misali yardımda bulunmayı kendimize vazife bildik. İşte bu vazife kültür taşıyıcısı olan kitapları onlara ulaştırmak ve onların eğitimi namına okyanusun içerisinde bir katre su misali katkıda bulunmaktı. 


Yaptığımız işi büyük görmek ya da mütevazilik namına küçük görmek biz AK kadroların yapacağı bir iş değildir ve olmayacaktır da ancak biz bu işleri bir başlangıç kabul edip devamının daha büyük projelerle geleceğine dair sözümüzü her daim olduğu gibi bir defa daha yineliyoruz. 


Üstad Necip Fazıl’ın Gençliğe Hitabı’nda ki sözü ile bu güzel projelerin devamını muştuluyoruz. 
“Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes
 Ey Kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.