gphaber

Gaziosmanpaşa Başkan adayı Hasan Tahsin Usta, 20 yıllık hayalini açıkladı

GAZİOSMANPAŞA

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, herkesi heyecanlandıran hayalinden bahsederek, “Benim 20 yıldır hayalim olan bir üniversite projesini Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak istiyorum” dedi.

Usta, 20 yıllık hayalini açıkladı
Seçime sayılı günler kala vatandaşın desteğini alan Usta, çalışmalarına kahvaltı programı ile başladı. Ardından Karadeniz Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Sevgi Yürüyüşü ile Karadeniz Mahallesi sakinlerini selamlayan Usta, vatandaşlara karanfil takdim ederek samimiyetleri ve destekleri için teşekkür ederek ‘Gaziosmanpaşa’da sizlere layık olacak hizmetleri yapacağız, gönlünüz rahat olsun’ dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’nın düzenlediği ‘Gençlik Şöleni’ne katılan Usta, herkesi heyecanlandıran hayalinden bahsederek, ‘Benim 20 yıldır hayalim olan bir üniversite projesini Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak istiyorum’ dedi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları tarafından birlikte organize edilen ‘Gençlik Şöleni’ Rafet El Roman konseri ile start aldı. Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman’ın Gaziosmanpaşa meydanında verdiği konseri binlerce kişi izledi.


AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları tarafından birlikte organize edilen ‘Gençlik Şöleni’ Rafet El Roman konseri ile start aldı. Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman’ın Gaziosmanpaşa meydanında verdiği konseri binlerce kişi izledi.



GAZİOSMANPAŞA’YA ÜNİVERSİTEYE KAVUŞUYOR

Konsere verilen arada vatandaşlara seslenen AK Parti Gaziosmanpaşa Hasan Tahsin Usta, böyle organizasyonlarla birlikte üzerlerindeki yorgunluğu hep birlikte attıklarını belirterek, ‘Ancak sizlerle birlikte çok önemsediğim birkaç tane projeyi açıklamak istiyorum. Benim 20 yıldır hayalim olan bir üniversite projesini Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak istiyorum. Alan projesini tamamlamış olduğumuz içinde; lisesi, üniversitesi, yurdu, spor kompleksi olan kendi başına bir üniversite konsepti projemizi inşallah sizlerle birlikte inşa etmiş olacağız. Bu projeyi yaparken doğal olarak sizin fikrinize, önerilerinize ve desteğinize ihtiyaç duyacağız. Yeni dönemde konserlerimiz, kültür turlarımız, sportif faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Kentsel dönüşümden, ulaşıma, trafikten, metro projesine kadar ‘Sosyal ve Şeffaf Belediyecilik’ anlayışımızla Gaziosmanpaşa’da hareket edeceğiz. Yapacağımız projeler hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yüzünü güldürecek projeler olacak. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde omuz omuza ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız. 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil bir demokrasi mücadelesidir. Milletin iradesine sahip çıkma meselesidir. İnşallah 30 Mart’ta bu coşku ve heyecanımızı kutlayarak artık Gaziosmanpaşa’da hizmet kalitemizi konuşturacağız.’ dedi.

Belediye Başkan Adayı Usta’ya başarı dileklerini ileten sanatçı Rafet El Roman da konserine kaldığı yerden devam etti. ‘Gençlik Şöleni’ konseri ile unutulmaz bir gece yaşayan ilçe sakinleri ise alanı doldururken şarkılara da renkli görüntülerle eşlik etti.

Yorumlar (1)

Emine Topaloglu 10 Yıl Önce

bir gaziosmanpaşalı olarak sana güveniyorum.dualarım seninle,allah yardımcın olsun.hasan tahsin usta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.