gphaber

GAZİOSMANPAŞA İÇİN PROJELER KONUŞULDU

GAZİOSMANPAŞA

5-7 Ekim tarihleri arasında yapılan kampa İlçe YönetimKurulu, İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları katıldı.

 Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Yalova Rizom tatil köyünde gerçekleştirdiği kamp ile 2013 seçimlerinin startını verdi.

SAADET GAZİOSMANPAŞA PROJELERİYLE BİRLİKTE GELİYOR
Kampın ilk oturumu İlçe Başkanı Bilal AY’ın açılış ve değerlendirme konuşması ile başladı ve ardından İlçe Başkan Yardımcılarının değerlendirme konuşmaları ile devam etti. Ve think thak çalışması ile sonlandırıldı.

Gündeme dair yorumlar yapan ve değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Bilal AY konuşmasında şunları söyledi;

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!

Muhterem Kardeşlerim Gaziosmanpaşamız’da 8 senedir bekleneni veremeyen, sadece Ramazan ayında iftar yemekleriyle, meydanlara diktiği büyük ekranlara halkımızı etkilemeye çalışan, seçim dönemiyle birlikte ilçe halkını ancak hatırlayan, maalesef beceriksiz bir yönetim var.

Gaziosmanpaşamız bu başarısız yönetimin bir neticesi olarak, çevre ilçelerimizin bile çok gerisinde kalmıştır. Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimizde artık bu idarecilerden yaka silkmektedir. Bugün sokaktaki vatandaşımıza sorduğunuzda 'Biz hizmet görmedik, Ben bu yönetime oy vermem. Çalışkan, adil bir yönetim istiyoruz” diyeceklerdir.

Yine Gaziosmanpaşalılar'a soralım belediyemizden ne hizmet aldınız? Vereceği cevap “hiçbirşey” olacaktır. Evet Kardeşlerim durum bu kadar vahim. Gaziosmanpaşa 8 yıldır hizmete hasret. Bu durumda bizlere büyük görev
düşüyor. Halkımız bu halde iken büyük bir vebal altındayız. Belediyemizi ehliyet ve liyakat sahibi bir yönetime kavuşturmak bizlere düşüyor.

Bunun için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hangi partili olduğuna hangi görüşe sahip olduğuna bakmadan halkımızı Gaziosmanpaşa ortak paydasında buluşturup, hep birlikte Gaziosmanpaşa Belediyesine Milli Görüş bayrağını dikeceğiz diyerek sözlerine devam eden AY salondakilerden 2013’de Gaziosmanpaşa Belediyesini kazanacaklarına dair sözü aldıktan sonra sözlerini şu sözlerle bitirdi

“Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Sabret Gaziosmanpaşa hak ettiğin hizmetler geri
geliyor sabredin Adil Düzenin temelleri atılıyor”

GAZİOSMANPAŞA İÇİN PROJELER KONUŞULDU

Gerçekleştirilen ilk oturumun ardından akşamüzeri ikinci oturum gerçekleştirildi ve think thak
çalışması yapıldı. Think thak çalışması ile Gaziosmanpaşa ile ilgili sağlıktan esnaf sorunlarına, gençlik
sorunlarından eğitime, trafikten aileye kadar projeler ve çözüm önerileri sunuldu.

Daha önce gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel çalışmalar ile halkın beğenisini alan Saadet
Partisi Gaziosmanpaşa yaptıkları bu çalışma ile de belediye yönetimine talip olduğunu bir kez daha
gösterdi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.