gphaber

Gaziosmanpaşa Melis için seferber oldu

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin, ilik nakli bekleyen ve yaşam savaşı veren 7 yaşındaki Melis Akbaş için başlattığı kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sabahın erken saatlerinde belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne 115 duyarlı vatandaş kan vermek üzere başvurdu.
Çapa Tıp Fakültesi'nde yatan Melis için hafta sonu ve bayram tatili boyunca 09.00-14.00 saatleri arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde nöbetçi ekipler hazır bekliyor ve başvuranlardan kan örneği alarak Çapa Tıp Fakültesi Kan Merkezi'ne ulaştırıyor. 

Löseminin pençesinde yaşam savaşı veren 7 yaşında dünya tatlısı Melis Akbaş için Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce başlatılan kampanya gerek sosyal medyada gerekse ulusal basında büyük ilgi gördü. En kısa sürede kemik iliği nakli olması gereken Melis için, sağlık ekipleri bayram tatili süresince belediyede nöbet tutarak başvuranların kan örneklerini alıp Çapa Tıp Fakültesi’ne ulaştırmaya devam edecek. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi saglık personeli bugün ve Bayram süresince küçük Melis için kan vermek isteyen vatandaşlara 00.09 14.00 saatleri arasında hizmet etmeye devam edecek. Hedefimiz biran önce Melis'in ve tüm lösemi hastalarının sağlığına kavuşması. Bu ulvi amaç doğrultusunda tüm vatandaşlarımızın el ele vermesini diliyoruz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.