gphaber

Gaziosmanpaşa Rumeli Platformu Dostluk ve Dayanışma Gecesi düzenledi.

GAZİOSMANPAŞA

Rumeli Platformu'nun Düzenlediği Dostluk ve Beraberlik Gecesi Göz Doldurdu

Gaziosmanpaşa Rumeli Platformu; Gopark Tesislerinde düzenlediği dostluk ve beraberlik yemeğinde Rumelileri bir araya getirerek göz doldurdu.

Rumeli Platformu Başkanı Selahattin Meriç, Kadın Kolu Başkanı Fatoş Aydoğdu ve bazı platform üyeleri misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi.

Dayanışma ve dostluk gecesine Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve yönetimi, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Başkan yardımcısı Nurgün Güngören, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, MHP GOP İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan ve yönetimi, CHP GOP İlçe Başkanı Ahmet Gürbüz ve yönetimi, GOP önceki dönem İlçe MEM Ahmet Hacıoğlu (Beylikdüzü İlçe MEM), GOP ADD İlçe Başkanı Selami Soydan ve yönetimi, önceki dönem Bağlarbaşı muhtarı Alaattin Korkmaz, önceki dönem Küçükköy Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Berse, Küçükköy Spor Kulübü yönetiminden Dilek Avcı Topaloğlu, Merkez mahallesi Aile Sağlığı hekimi Dr. İbrahim Can ve eşi, platform üyeleri, GOP CHP Belediye Meclis Üyesi Hasan Temel ve eşi,Yücel Simit sahibi Fuat Varol ve eşi, adını buradan sayamayacağımız birçok esnaf ve iş adamları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rumeli Platform Başkanı Selahattin Meriç, gecelerine gelen, destek veren tüm misafirlere katıldıkları için teşekkür edip iyi eğlenceler dileyerek dostluklarının devamını istedi.

Dostluk ve Beraberlik Gecesi; GOP Kadri Yörükoğlu Lisesi öğrencileri, folklor hocası Nurettin Yelgedik eşliğinde Rumeli oyunlarını sergileyerek başladı.

Gece boyunca Rumeli Platformu amblemini süsleyen kupa bardakları çekiliş için davetlilere sunuldu.

Daha sonra Tek Rumeli TV’de Türkülerde Rumeli Program yapımcısı Sanatçı Faruk Yılmaz sahne alarak büyük alkış topladı. Rumeliler büyük bir coşku ile günün yorgunluğunu ve stresini atarak davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Ardından Platforma emeği geçen katkı sağlayan davetlilere plaket takdimi yapıldı.

Gecenin sonuna doğru sahne alan Oğuz Güven Türk Sanat Müziğini davetlilerle birlikte söyleyerek büyük alkış topladı.

Foto-Haber: Fersan Çoksavcı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.