gphaber

Gaziosmanpaşa’da 1 Mayıs düğün havasında kutlandı

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, işçi, memur tüm personel, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta ve başkan yardımcılarının da katılımıyla coşku içinde gerçekleşti. Mevlana Sosyal Tesisleri’nde halayların davul zurna eşliğinde çekildiği günde bir de mangal partisi düzenlendi.

 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapılacağı Mevlana Sosyal Tesisleri’ne gelen Belediye Başkanı Usta, alanda kurulu tüm masaları gezerek personelle tokalaştı ve sohbet etti. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bu yıl aynı zamanda Regaib Kandili olması nedeniyle program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim okunmasının ardından bir konuşma yapan Hasan Tahsin Usta, bayramların barışın yolunu açtığını, insanların hasret giderdiğini ve hep birlikte mutlu olmamızı sağladığını belirterek, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili aynı güne denk geldiğinden iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Bizler, belediye çalışanları, işçi memur personelimiz, belediye başkanı ve yardımcılarımızla birlikte geniş bir aileyiz. Bayramlar paylaşmaktır ve bir arada mutlu olmamızın vesilesidir. 1 Mayıs, bize böyle güzel bir bahar gününde personelimizle, çocuklarımızla bir arada olma fırsatı verdi. Bundan sonra da hep birlikte olacağız ve personelimizle birlikte el ele vererek, severek, yeri geldiğinde elimizi taşın altına sokarak ilçemize hizmet edeceğiz. Gelecek yıllarda bu kutlamaların çimenlerin üzerine kilimlerimizi sererek piknik havasında çok daha güzel bir şekilde yapılmasını istiyorum. Bu güzel günde, sizlerle birlikte olmanın keyfini yaşıyorum ve hepinizin hem 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, hem de Regaib Kandili’ni kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında bir konuşma yapan Belediye İş Sendikası Genel Sekreteri Nihat Ayçiçek, “Gaziosmanpaşa’da işçisiyle, amiriyle ve belediye başkanıyla hep birlikte çok güzel bir kutlama yapıyoruz. Bu organizasyonu gerçekleştiren belediye başkanımız Hasan Tahsin Usta’ya şükranlarımı sunuyorum ve hepinizin bayramını yürekten kutluyorum” dedi. Nihat Ayçiçek, konuşmasının ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya bir plaket verdi. 

Konuşmaların ardından kutlamalara geçildi. Halayların davul zurna eşliğinde çekildiği günde halaya katılan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile çalışanlar örnek bir şekilde birlik ve beraberlik görüntüleri sergilediler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.