gphaber

Gaziosmanpaşa’da Halk Buluşmaları tüm hızıyla sürüyor

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisleri 2012 toplantıları sürüyor.

 Merkez, Bağlarbaşı, Karlıtepe, Yenidoğan, Sarıgöl, Yıldıztabya ve Pazariçi Mahallelerine mensup vatandaşların katıldığı toplantıda, 2023 yılı hedefleri konusunda bilgi verildi. Vatandaşların şikayetleri toplantıya katılan, kamu kurum yöneticileri tarafından yanıtlanırken, yeni sorunlar ve vatandaş beklentileri tek tek kayıt altına alandı.

Gaziosmanpaşa’da Halk Buluşmaları tüm hızıyla sürüyor…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol;
“Elimizdeki tüm kaynaklar, özlenen Gaziosmanpaşa için’’

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol mahalle toplantılarını göreve geldikleri yıldan bu yana sürdürdüklerini belirterek, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, her sorunu muhatabından öğrenmeyi hedefliyoruz. Demokratik bir yönetimle beslenen, şeffaf bir devlet anlayışı ancak böyle halkla iç içe yapılan toplantılarla gerçekleşebilir”dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği “Halk meclisleri 2012” toplantıları tüm hızıyla sürüyor. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda yapılan, Merkez, Bağlarbaşı, Karlıtepe, Yenidoğan, Sarıgöl, Yıldıztabya ve Pazariçi Mahallelerini kapsayan üçüncü toplantı kalabalık bir katılımla gerçekleşti. Vatandaşların sorunlarını ilçe yöneticilerine ilk elden duyurmaları konusunda önemli bir adımın gerçekleştirilmesine aracı olan toplantıya Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erçıktı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile belediye başkan yardımcıları ve bölüm müdürleri tam kadro katıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Kul bilmediğinin düşmanıdır’’sözünden hareketle, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, her sorunu muhatabından öğrenmeyi hedeflediklerini belirterek, “Şeffaf bir devlet anlayışından hareketle düzenlediğimiz bu toplantılar demokratik bir platform anlayışımızın ürünü olup, sizlerin sıkıntı ve sorunlarını birebir dinleyip çözme odaklıdır. Tüm Gaziosmanpaşalılar iyi bilmelidirler ki elimizdeki tüm kaynakları, sizlerden gelen önceliklere göre planlıyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyesi ülkemizde yaşanan değişim rüzgarlarını arkasına almış, çağdaş ve modern bir Gaziosmanpaşa’nın oluşturulması için tüm gücüyle çalışmaktadır’’dedi.

Toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’da Türk Kamu yönetiminin son 10 yılda büyük bir değişim geçirdiğinin altını çizerek, “Demokratik bir devlet olma yolunda hızla ilerliyoruz. Vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile eğitim yatırımlarına katkısı başta olmak üzere Gaziosmanapaşa’ya önemli hizmetler gerçekleştiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gaziosmanpaşa bir takım oyunu anlayışında gerçekleştirilen hizmetler sonrası parmakla gösterilen ilçeler arasında yerini kısa sürede alacaktır” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.