gphaber

Gaziosmanpaşa'da Hasan Tahsin Usta !

GAZİOSMANPAŞA

2014 Ak Parti İstanbul ilçe belediye başkan adayları belirlendi. İşte Gaziosmanpaşa Belediye başkan adayı.

İşte Gaziosmanpaşa Belediye başkan adayı. 
 AKP Gaziosmanpaşa Belediye başkan adayı Hasan Tahsin Usta kimdir?

Harita Yüksek Mühendisi Hasan Tahsin Usta, 1959 Trabzon doğumlu olup 22 yıldır Gaziosmanpaşa İlçesinde ikamet etmektedir.

- 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu.

- Kentsel Dönüşüm üzerine Yüksek Lisans eğitimi aldı.

- İstanbul Metro Projelerinde proje mühendisi olarak görev yaptı.

- Ulaşım, Trafik, Kentsel Dönüşüm, GİS, İmar ve Planlama ile yurt içi-yurt dışı teknolojik gelişmelerin ülkemize entegrasyon 

çalışmalarının yapılmakta olduğu özel şirkette yönetim kurulu başkanıdır.

- Gaziosmanpaşa Refah Partisi ve Fazilet Partisinde İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı.

- 1994 yılında Yerel Yönetimler Eğitimi aldı.

- 1994 – 1999 yılları Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği ve İmar Komisyon Başkanlığı yaptı.

- 1999 – 2003 yılları İstanbul İl Genel Meclisi Bayındırlık Kom. Başkanlığı ve AK Parti Grup Bşk. Yrd. Görevlerini yaptı.

Görev yapmakta olduğu Sivil Toplum Örgütleri
Türk Kızılayı Derneği
Kentsel Dönüşüm İnovasyon Merkezi Derneği
Piri Reis Harita Derneği
İstanbul Esnaf Sanatkarlar Derneği
İstanbul Dostluk Derneği
Hasan Tahsin USTA evli ve dört çocuk babasıdır.



İnternethaber

Yorumlar (18)

mehmet arslan 11 Yıl Önce

hayırlı olsun, iyi tercih

yusuf salihpaşaoğlu 11 Yıl Önce

hayirli olsun öyla çaliş ki bir dönem sonra büyük şehir senin olsun.

sadri yilmaz 11 Yıl Önce

aslı olmayan haberleri yayinlamayin. gaziosmanpasa adayi hala belirlenmedi. bizzat hasan beyin yakini bile bu haberi yalanladi

Teşkilatın sesi 11 Yıl Önce

emek veren teşkilatın içinde olmayan birinin aday gösterilmesi sindirilemez bu durum ve bunu kabullenmek zor ! demekki dışarıdab gelmek lazım ! boşuna neden emek harcansın pempe konaklarda oturması da ayrıca farklı bir durumun manidar örnedğidir hizmete aday değil ! şunu da geçemeyicem mahmut yeter arif parlakkılıç gibi isimlerin desteklediğini mevcut başkanın kimin yediğini resmi açıklamadan sonra görücez . teşkilat bunu arkasında zoraki yürüyecektir başbakan yüzüne umarım başbakan hataya düşmez!!!

Teşkilat 11 Yıl Önce

birakin yalakalik yapmayinsiz kimsiniz

Pastaci hasan 11 Yıl Önce

2009 da arnavutköyden aday adayligi simdi buradan nerde arazi cok adam orada insaatcilik yal birak siyaseti tabi burada büyük oasta var dime

chpli 11 Yıl Önce

bir chp li olarak bu seçimde oyum hasan tahsin ustaya olacaktır. özgeçmişine bakarsanız ilçeye önce hizmet getireceği aşikardır.bizden ayrılıp sonra ilçe olan yerler bile hizmet konusunda bizi geçti.ilçeye hizmet avukat yada doktorla olmaz teknik yetişmiş bir adayın olması beni sevindirdi.

Süleman Sözen 11 Yıl Önce

ve tarih kendisini tabiri caizse siyaseti öğreten koltuğunu riske atarak açıktan destekleyen ve destekleten aziz babuşçunun yavuz subaşıya ikinci ihanetini de yazacaktır. (2009-2014)

Gerçek Ak Partili 11 Yıl Önce

h.tahsin usta ak partinin içine ticaret yapmak için girmişti. şimdi belediye başkanı olarak bakın ne kadar güzel ticaret yapacaklar.

Erkan Ünlü 11 Yıl Önce

oldu. başbakan da yapalımmı? rte muhtar bile olamaz denilirken neredeydi? biz topluca akpartiye geçerken bizlere hainler gemiyi ilk önce fareler terk eder dememişmiydi?

Kadir kaya 11 Yıl Önce

gaziosmanpaşa'da i̇smail ergüneş belediye başkan adayı olmuş.şıan canlı yayında.hayırlı olsun

Teşkilatın Sesiymiş 11 Yıl Önce

teşkilatın sesi rumuzuyla yazan arkadaşa bi kaç çift lafım var. hasan tahsin usta yı tanımam etmem, ama sizin gibi adamlara da cevap yazmadan edemiyorum. hayırdır, emek-metre mi taktırdın kendine, kimin ne kadar teşkilatta emeği olduğuna sen mi karar veriyorsun? teşkilatta emeği olan sadece ismail ergüneş mi sana göre? bak yukarda yazmışlar, adam en olumsuz , en zor zamanlarda hem refah partisinin hem fazilet partisinin ilçe başkanlığını yapmış, daha ne kadar teşkilatçı olsun bu adam? ayrıca pembe konaklar meselesi de ne oluyor? orada oturan insanlara ne demek istiyorsun yiğit ol da açıkla. sana göre gazi mah yada karayollarında oturanlar terörist, sarıgölde oturanlar da çingene mi oluyor yoksa? sen eğer teşkilattaysan ben öyle teşkilattan utanırım arkadaş.

MustafA keles 11 Yıl Önce

gaziosmanpasa nin kaderi bu demekki vizyonu olmayan somurucu insan tipleri.

A osman Özyurt 11 Yıl Önce

hasan bey gaziosmanpaşa için şanstır,dürüst ve samimi,ilkeli olduğuna inanıyorum.her kesimi'de kucaklayacaktır.bu semte hizmet etmiştir başkanlığı döneminde daha iyi hizmet edecektir.

hakan çavdar 11 Yıl Önce

sayın hasan tahsin usta ya şimdiye kadar başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder bundan sonrakı görevininde vatana milletimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun derim sn başbakanımız ilçemiz için en doğru en bilgili en tecrubeli kişiyi görevlendirmiş baş bakanımızada teşekkürlerimizi sunarız

NURULLAH DAĞHAN 11 Yıl Önce

hayirli olsun allah yurudüğün bu yolda daima senin yardımcın olsun en az üç dönem görmek istiyoruz başkanım yanındayız

Harun rizelioglu fil disi sahillerinden... 11 Yıl Önce

hayirli olsun yakisir basbakanimizi basimizdan eksik edmesin yaradan

Ömer TORUN 11 Yıl Önce

11 yıllık meslek hayatıma ilk başladığım ve ekmeğini yediğim bir insan olarak gerek kuvvetli bilgi birikiminiz , gerek yoğun çalışma temponuz ve gençlere olan inanılmaz güveninizle gaziosmanpaşa ilçesinde ilkleri yacağınızdan eminim tüm ilçe halkı ve sizin için hayırlı olsun diliyorum allah yar ve yardımcınız olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.